Keystone logo
Puerto Rico

Beste universiteter for Master Programmer i Puerto Rico 2024

Antall institusjoner: 18
  • Caguas, Puerto Rico

  San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) er en privat, ideell institusjon, innlemmet som sådan i Commonwealth of Puerto Rico. Et forstanderskap styrer SJBSM og sikrer at institusjonen fullt ut oppfyller oppdraget og visjonen. Styret består av seks valgte medlemmer, som delegerer til presidenten/dekanen alle handlinger knyttet til utnevnelse av dekaner, fakulteter og administrativt personell. Det ble grunnlagt i 1978 med oppdraget å fremme samfunnets helse ved å fokusere på samfunnsmedisin og behovet for å ha flere leger som betjener sårbare og medisinsk dårlige befolkninger. Skolen lå først i San Juan, hovedstaden i Puerto Rico, som opprinnelig fikk navnet San Juan Bautista av spanjolene. I 1998 flyttet det sine fasiliteter til byen Caguas, et av de viktigste bysentra i Puerto Rico, med en befolkning på 150 000. Caguas ligger i Øst-Sentral-regionen på øya, 30 miles sør for San Juan, hovedstaden i Puerto Rico. På grunn av sin privilegerte beliggenhet er byen lett tilgjengelig via havner og flyplassanlegg, og tillater dermed rask og praktisk transport. Denne plasseringen letter kommersielle, individuelle og turistutvidelsesaktiviteter.

  • San Juan, Puerto Rico

  Conservatory of Music of Puerto Rico er et spesialisert offentlig universitet som tilbyr profesjonelle fortreffelighetsprogrammer på lavere og høyere nivå, samt tjenester, studier og programmer rettet mot samfunnet generelt.

  • Ponce, Puerto Rico

  Misjonen ved det Pontifical Catholic University Of Puerto Rico er å feire og fremme menneskets liv og verdighet og utdanne det, i henhold til evangeliets verdier, innen disipliner av oppdatert vitenskapelig kunnskap for å bygge et bedre lokalt og globale verden. Det Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , basert på kirkens tanke om integrert utdannelse av mennesker og i samsvar med hvert universitets flerårige oppdrag, har som hovedformål det felles søket etter sannhet og formidling av kunnskap. Den forfølger begge målene gjennom studiet av de forskjellige kunnskapsområdene. Med samme formål opprettholder den en autentisk og kontinuerlig dialog mellom kunst, vitenskap, filosofi og teologi.

  • San Juan, Puerto Rico

  Escuela Hotelera De San Juan oppsto fra visjonen og initiativet til fru Sylvia Cestero León for å gi Puerto Rico et prestisjetungt treningssenter i programmer knyttet til gjestfrihetstjenester. I begynnelsen var han en del av Sylvia Cestero de Toyos Vocational High School, en yrkesinstitusjon, en dyktig tekniker med mer enn tjue års tjeneste. Escuela Hotelera De San Juan vokste og utviklet seg som en autonom institusjon basert på Calle Mayagüez og klasserom på Avenida Barbosa og Avenida 65 de Infantería til 2003 da den flyttet til sine nye fasiliteter på Calle Guayama, nr. 229, i Hato Rey. Nesten 25 år etter at Escuela Hotelera De San Juan grunnlagt, har det betydelig påvirket mat- og drikkeindustrien og samfunnet generelt. Bevis på dette er de utallige aktivitetene som fremmes av tilstedeværelsen av nyutdannede i prestisjefylte profesjonelle omgivelser. I august 2009 Escuela Hotelera De San Juan sitt campus i Mayagüez, Puerto Rico som ligger på motorvei 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo i Mayagüez. Denne campusen tilbyr moderne fasiliteter til potensielle studenter som er interessert i å søke opplæring i karrieren som spesialist i matlagingskunst, internasjonalt bakeri og bakverk.

  • Bayamón, Puerto Rico

  EDIC College Det er en privat for-profit institusjon etablert under lovene i Commonwealth of Puerto Rico.

  • Bayamón, Puerto Rico

  Kjernen i UCCs plan for fremtiden er oppdraget. Et universitetssamfunn må vite hvilke kvaliteter som skal bevares ettersom dets mål for fremtiden blir utviklet og avansert. UCC trives med å være tro mot sitt oppdrag ved å fokusere på fortreffelighet, ved å forfølge klare mål og ved å verdsette og berike et fellesskap av mangfoldige lærde som forbereder helsepersonell av høy kvalitet til å dekke samfunnets helsebehov i dets biologiske, fysisk og sosial kontekst, med et humanistisk fokus og en høy følelse av moralsk forpliktelse. I løpet av sine 40 år har UCC vist sitt engasjement for å forbedre livskvaliteten til det puertoricanske samfunnet gjennom dyktighet innen kliniske tjenester, vekt på en omfattende agenda for biomedisinsk, klinisk og psykososial forskning samt utvikling av kompetent helsehjelp profesjonelle.

  • Guaynabo, Puerto Rico

  Atlantic University College er en ideell institusjon for høyere utdanning spesialisert innen digital kunst og vitenskap, grunnlagt i 1983, et produkt av en drøm av oberst Ramón Barquín og Dr. Teresa de Dios Unanue. Det startet virksomheten i Guaynabo, der det ikke var noen universitetsinstitusjon, i 1984, med 125 studenter, og det ligger i sentrum av byen. Det er den første institusjonen for høyere utdanning som ble opprettet i denne kommunen, under navnet Atlantic College, som senere utviklet seg til Atlantic University College i 2011. Den har mottatt Emmy® og Telly Awards for sine animerte produksjoner. Det ble autorisert av Council of Higher Education for å starte operasjoner med tilknyttede grader og baccalaureate grader i 1983, senere, i 2001, ble det autorisert til å tilby utdannede programmer. Etter hvert som utdanningsmulighetene har vokst, har Atlantic University College vokst med dem og tilbyr studentene et personlig, effektivt miljø, som også lar dem utvikle seg helhetlig som individer. Den er klar over sin forpliktelse til å tilby en utdanning som oppmuntrer til dyktighet i hvert av sine undervisningsområder innen digital kunst og vitenskap, der den har lykkes med å posisjonere seg selv og i alle andre nye markeder i og utenfor landet vårt. land. De akademiske tilbudene er i samsvar med den institusjonelle filosofien basert på prinsippene om tilgjengelighet for alle mennesker og tilpasningsevne til samfunnets behov og i harmoni med kravene til den humanistiske, vitenskapelige og teknologiske kunnskapen som er nødvendig for et konkurransedyktig individ i et fellesskap. globalt, innen digital kunst og vitenskap. Midlene mottatt av institusjonen har gjort det mulig for utviklingen av 28 høyteknologiske laboratorier å delta på den type akademiske tilbudet den tilbyr og støtte undervisnings-læringsprosessen i samsvar med institusjonens oppgave.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Herbert Fletcher University er en non-profit institusjon for fjernundervisning på nettet i den interamerikanske divisjonen i syvendedags adventistkirken. Det er en del av adventistutdanningssystemet, det nest største kristne utdanningssystemet i verden.

  • San Juan, Puerto Rico

  Columbus Universitys oppdrag er å trene studentene våre med et avantgarde pedagogisk tilbud, projisert mot fremtiden, for å gjøre dem, fagpersoner og borgere ansvarlige og i stand til effektivt å adressere alle aspekter av menneskelig aktivitet, i en globalisert sammenheng. og stadig i endring. Bidra til å beskytte og konsolidere sosiale verdier, og gi kritiske og objektive perspektiver som fremmer strategiske muligheter for å styrke vårt samfunn og dets etiske verdier.

  • Gurabo, Puerto Rico

  Med en historie på mer enn 40 år er Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (tidligere Turabo University) den raskest voksende private institusjonen for høyere utdanning i landet. Akkreditert av den prestisjetunge Middle States Commission on Higher Education, Ana G. Méndez University, Gurabo Campus har også forskjellige profesjonelle akkrediteringer som gir et kvalitetsstempel på utdanningen til studentene.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Puerto Rico

  Etter sju år som rådgivere og trenere i 18 byer i 6 land, startet den formelt 27. september 2006, som en videregående, teknisk og dyktig institusjon i lasteområdet til Luís Muñoz Marín Flyplass, i Carolina, Puerto Rico. Det oppstår som svar på behovet og forpliktelsen til å tilby den høyt kvalifiserte menneskelige ressursen som kreves av flyplasser, flyselskaper, cruiselinjer og turistindustrien, generelt, for å utføre og tilby flyplass- og hotelltjenestetjenester som utfyller turistaktivitetene som leder å utføre basert på en pedagogisk tjeneste med fremragende kvalitet og total kvalitet.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Universitetet vårt vokste ut av utdanningsinstitusjoner i Puerto Rico og Cuba. Seventh-day Adventist Church åpnet sin første skole i Aibonito, Puerto Rico, i 1920. I 1946 etablerte den Metropolitan Adventist Academy, en omfattende videregående skole, i Santurce. I 1957 ble Puerto Rican Adventist College grunnlagt i Mayagüez. I mai 1961 fikk han tillatelse til å tilby universitetsnivåprogrammer som ble tilbudt på Colegio de las Antillas i Santa Clara, Cuba. I september samme år ble det endret til Puerto Rico Adventist College; og senere, i mars 1962, ble navnet endret til Antillean College. 18. august 1989 godkjente Rådet for høyere utdanning det nye navnet Antilles Adventist University (UAA).

  • Bayamón Pueblo, Puerto Rico

  Ved NUC University er vårt mål å utvikle utdannede, gründerindivider, kompetente innen sitt fagområde, med holdninger til å fortsette å lære gjennom hele livet, stolte over å tilhøre NUC University, og som er i stand til å lykkes med å integrere seg i arbeidsverdenen for effektivt å bidra til fremgang . økonomiske, sosiale og politiske omgivelser.

  • Hato Tejas, Puerto Rico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Juan, Puerto Rico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...