Keystone logo
Sør-Korea

Beste universiteter for Master Programmer i Sør-Korea 2024

Antall institusjoner: 61
  • Dongdaemun-gu, Sør-Korea

  Helt siden etableringen i 1918 har University Of Seoul bidratt til å utvikle det koreanske samfunnet gjennom utdanning og opplæring av studenter og gjennom akademisk forskning. University Of Seoul er allment ansett som et av de beste offentlige universitetene i Korea. Denne prestasjonen er ikke bare basert på egen innsats, men også på fortsatt innbyggerstøtte. University Of Seoul finansiert av Seoul Metropolitan Government, fortsetter å implementere en politikk for halvparten om høyskoleopplæring som først ble implementert i 2012. University Of Seoul har styrket sitt sosiale ansvar som et offentlig universitet gjennom denne banebrytende politikken. Basert på mottoet Sannhet, kreativitet og offentlig tjeneste, har University Of Seoul mål å fremme aktivt medborgerskap og toleranse hos våre studenter. Vi oppfordrer også elevene våre til å tilby sine tjenester til samfunnet med sin oppnådde kunnskap. Til slutt University Of Seoul innovativ forskning som bidrar til politiske beslutninger, og som ivaretar både nåværende og anslåtte sosiale behov.

  • Dongdaemun-gu, Sør-Korea

  På grunn av utviklingen av informasjonsteknologi har mengden informasjon og hastigheten på deling økt. For å svare på samfunnsendringen og for å overleve i konkurransen, ble konstant læring avgjørende. Følgelig var det et behov for et utdanningssystem som passer til begrepet livslang utdanning som førte til fremveksten av cyberuniversiteter som Seoul Digital University. Seoul Digital University har vært trofast mot sin rolle og plikt som det ledende cyberuniversitetet i Korea og har vist bemerkelsesverdig vekst på kort tid. Spesielt er Seoul Digital University bevæpnet med utdanningsinnhold av høy kvalitet, utmerket fakultet og den største studentmassen. Vi har hele tiden prøvd å forbedre studenttjenesten og gjøre universitetet vårt spesialisert ved å omorganisere læreplanen. Som et resultat av en slik innsats, har Seoul Digital University blitt landets beste cyberuniversitet som viser de beste prestasjonene i studenttilfredshet og konkurransetakt, etc. SDU får også global status gjennom samarbeidsutvekslinger med utenlandske universiteter. Seoul Digital University vil fortsette å utvikle seg utover å være Koreas beste cyberuniversitet og vil gå opp for å bli verdens beste. Videre vil vi hjelpe elevene til å utvikle potensialet sitt ytterst ved å podde den nye teknologien inn på utdannelse. Vi er sikre på at i det øyeblikket du tar eksamen fra universitetet ditt, vil du være en kvalifisert profesjonell som er ønsket av samfunnet.

  • Seongbuk-gu, Sør-Korea

  Korea University Business School har ledet den koreanske forretningsadministrasjonsutdanningen, med utgangspunkt i undervisning i handelsvitenskap ved plutologiavdelingen i 1905, og er en av de viktigste avdelingene med lengst historie ved Korea University. Etter å ha blitt omdøpt til 'Department of Commercial Science' i 1910 og som 'Department of Commercial Affairs' i 1922, ble den første 'Business School' opprettet i 1955, og den første MBA ble opprettet i 1963. Korea University Business School er faktisk den pioner som introduserte vestlig moderne forretningsadministrasjon utdanning i Korea. Videre markerte Korea University Business School en milepæl i universitetsarkitekturens historie ved å bygge skolebygninger i verdensklasse, inkludert Business School Main Hall, den første bygningen i Korea dedikert til den eneste avdelingen, LG-POSCO-bygningen, som er finansiert helt ved donasjon for første gang i Korea, og Hyundai Motor Hall, som ble etablert med den største donasjonen av 3600 individer og organisasjoner i universitetsarkitekturens historie.

  • Dongdaemun-gu, Sør-Korea

  Et ledende universitet som fremmer et smart økosystem for produksjonsindustrien Strategisk plassert i Siheung og Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University seg på industri-universitetssamarbeid, modellert etter avanserte industriklynger i utlandet. KPU er fortsatt et ungt universitet, men institusjonen har bidratt til utviklingen av landets næringer ved å pleie flere fagfolk innen ingeniørfag enn noen annen. Ved å implementere en tilpasset læreplan som gjenspeiler industriens behov, har KPU dyrket en campuskultur der industri og universitet sameksisterer ved å omfavne hverandre.

  • Ansan-si, Sør-Korea

  For tiden har Seoul Institute Of The Arts nådd et punkt der det må revurdere og fornye paradigmet for kunstutdanning og skapelse så langt for å ta et nytt sprang fremover som et kreativt orientert kunstuniversitet i verdensklasse. Seoul Institute Of The Arts , som står overfor enorme endringer på grunn av den fjerde industrielle revolusjon og Corona -pandemien, styrke karakteriseringen og globaliseringen ytterligere for å utvikle seg som en spesialisert kunstutdanningsinstitusjon med global konkurransekraft utover sin nåværende status. For dette formål etterfulgte Dongrang Arts Center, et skoleselskap, arven etter grunnleggeren, Dong-rang, og arvet filosofien til æresformannen, Yoo Deok-hyeong, og Seoul Institute Of The Arts etablerte retningen for fremtidig kunst utdanning. Vi vil gjøre vårt beste for å lede utviklingen av nasjonal kultur og kunst og globalisering gjennom skapelse. Vi ber om at alle fakultetsmedlemmer, studenter og alumner alle jobber sammen som en familie, slik at Seoul Institute Of The Arts kan vokse til et kunstuniversitet i verdensklasse med ett hjerte basert på troen og stoltheten over å være en "kjent familie". Takk skal du ha.

  • Wonju-si, Sør-Korea

  Sangji University er et demokratisk universitet der demokratiet flyter over som en elv. Sangji University er et spesielt universitet drevet av studenter. Sangji University er et utdanningssamfunn hvor vitenskap, tanke, liv, ungdom og fremtiden sameksisterer. Grunnen til at universiteter er forskjellige fra selskaper, er at de forfølger landets og samfunnets allmenne interesse. Grunnen til at universiteter er forskjellige fra hagwons er at de utforsker sannheten utover den ensidige overføring av kunnskap. Grunnen til at universiteter er forskjellige fra statlige byråkratier er at de forfølger ubegrenset frihet utover regelmurene. Sangji University har allmenn interesse, sannhet og frihet. Sangji er et universitet hvor du kan oppnå alt du kan forestille deg. Sangji University er overfylt av akademisk frihet og tankefrihet. Sangji University har et intellekt som tenker på samfunnet utover individet og tenker på den fjerne fremtiden til landet. Sangji University har en drøm. Fremfor alt er Sangji University en sal med demokrati der demokrati kan oppleves hvor som helst i Korea er levende og levende. Sangji University , med en 62 år gammel historie, er et levende felt for utdanningsdemokrati i Korea.

  • Busanjin-gu, Sør-Korea

  Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) ble opprettet "for å fremme den nasjonale velstanden gjennom utdanning" i 1966 av avdøde Dr. Kim Im-Sik. Siden den gang har DEI, som inkluderer Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School og Dong-Eui Middle School, bidratt til utviklingen av nasjonen og regionen ved å utdanne mange talentfulle mennesker ; og åpningen av Dong-Eui Medical Center har bidratt til sitt bidrag til samfunnet ved å tjene samfunnet helhjertet. Dong-eui University , som har oppnådd en bemerkelsesverdig vekst gjennom de siste 38 års erfaring innen høyere utdanning, driver nå sin rolle som et knutepunkt for global lederutdanning utenfor regionen. Vi, med vår sterke vilje til å åpne en ny historie, vil skape den beste pedagogiske atmosfæren for våre 18 000 studenter for å utstyre seg med den kompetansen og konkurransekraften som kreves for en alder av grenseløs konkurranse. "Dong-Eui-Ji-Chun", grunnleggeren av Dong-eui University , tar til orde for å utdanne studenter til å ha en innsiktsfull forståelse av verden gjennom akademisk opplæring og personlighetsdyrking. Med denne ånden i tankene, vil vi fortsette å produsere fremtidige ledere som vil være i stand til å takle bølgene av endringer vellykket i de stadig raskere endrede innenlandske og internasjonale miljøene. Kjære studenter! Jeg håper at du, som drivkraften bak nasjonens og regionens fremskritt i det 21. århundre, vil fortsette å dyrke kreativ tenkning og mot til å møte nye utfordringer. Dong-eui University er klar, i stand og villig til å hjelpe din drøm om mot og håp. Vennligst dediker deg til akademisk leting og karriereutvikling, slik at du kan være den som åpner opp en bedre og mer lovende fremtid.

  • Pocheon-si, Sør-Korea

  Grunnånden til Daejin University er å pleie dyktige mennesker som vil bidra til å utvikle nasjonen og det menneskelige samfunnet basert på trofasthet, fromhet og overbevisning, som er basert på prinsippet om å leve harmonisk uten harme, målet med Daesun Jinrihoe basert på velvillighet og rettferdighet. 1. Trofasthet (Seongsil, 誠實) "Seong (誠)" refererer til "sannhet" og "oppriktighet". Det betyr å gjøre det man innser i sitt indre sinn uten falskhet. 2. Piety (Gyeonggeon, 敬虔) “Gyeong (敬)” refererer til bevegelse fremover ved å følge bevegelsen av kropp og sjel i tråd med eiendeler; det refererer til "fromhet" og "forsiktighet". 3. Overbevisning (Sinnyeom, 信念) "Synd (信)" refererer til "tro" og uforandret hjerte når de først tar en bestemt avgjørelse. Det refererer til å ikke endre bestemt besluttsomhet av privat grådighet og strebe etter å oppnå forventede mål ved å opprettholde sinnet.

  • Yuseong-gu, Sør-Korea

  Vi fortsetter å utdanne, forske og innovere for menneskehetens lykke og velstand. KAIST pleier vitenskapelige og teknologiske talenter med grundig teori og anvendelse, og driver grunnforskning og konvergensforskning for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Det har bidratt til å skape nye verdier gjennom industri-universitet-forskningssamarbeid og har ledet den nasjonale økonomiske utviklingen. Vår utdannelse, forskning og innovasjon vil utvide Koreas økonomiske utvikling og det vitenskapelige samfunnet til verden ytterligere.

  • Dongdaemun-gu, Sør-Korea

  Rangerte toppen i den omfattende evalueringen av cyberuniversiteter utført av Korea Ministry of Education Siden Kyung Hee Cyber ​​University (KHCU) ble etablert i 2001, har det produsert nesten 8 189 kandidater, hvorav mange har gått videre til forskerskoler og fulgt sine studier. drøm om å skaffe seg en mastergrad eller doktorgrad. For tiden streber rundt 10 000 studenter etter denne drømmen på seks skoler med 19 avdelinger og 50 hovedfag under det 61-årige sterke Kyung Hee University System. Videoforelesningene på nettet for anerkjente professorer og eksperter på nettbasert utdanning, designet og produsert i sin helhet i seks store studioer, representerer de høyeste standardene for cyberundervisning. 3D -animasjonen og karakterene skiller også produksjonen av videoinnhold fra konkurrentene. Biblioteket, PC-laboratoriet og lokale læringssentre muliggjør off-line læring, og våre forskjellige stipend hjelper mange til å realisere drømmen sin. KHCU setter en prestisjefylt global standard for topp moderne innhold med avansert teknologi, rimelige akademiske saker og et administrasjonssystem.

  • Buyeo-gun, Sør-Korea

  Korea National University Of Cultural Heritage ble opprettet for spesielle formål under grunnfilosofien 'National Independence, Cultural Development' i 2000. Disse spesielle formålene er å arve og utvikle tradisjonell kultur og utvikle spesialister for å beholde, forvalte og utnytte Koreas kulturarv. Som det eneste nasjonale universitetet i Korea som underviser i tradisjonell kultur og kulturarv, har KNUCH tilbudt optimaliserte utdanningsprogrammer for studenter med ledende fakultetsmedlemmer som har opparbeidet seg både praktisk teoretisk kunnskap og erfaringer på forskjellige felt, samt en perfekt utdanningsinfrastruktur for praktisk opplæring og praksis. To lavere høyskoler inkluderer syv avdelinger: Cultural Heritage Management, Traditional Landscape Architecture, Traditional Building, Cultural Heritage Conservation Science, Convergence Archaeology, Traditional Arts and Crafts og Immaterible Cultural Heritage. Master- og doktorgradsprogrammene åpnes på den generelle forskerskolen, og den profesjonelle forskerskolen tilbyr grundig FoU om akademiske og praktiske teorier. KNUCH legger vekt på progressiv læring som ledes av studenter i stedet for undervisning av fakultetsmedlemmer for å sette studentene i stand til å erkjenne nødvendigheten av tradisjonell kultur og kulturarv på egen hånd, designe løsninger og finne kreative tilnærminger for å utvikle fagfolk som kan lede det 21. århundre . KNUCH har også bestrebet seg på å overholde karakteren av høyskoleutdanning for å hjelpe studentene med å leve livet sitt helt og greit, samt å veilede hver student til å bli profesjonell i henhold til grunnformålene.

  • Gyeongsan-si, Sør-Korea

  I løpet av de siste 20 årene har Daegu University utviklet seg til en vugge for læring med så mange som 20 000 studenter og studenter som forbereder seg på å oppnå drømmene sine. Den kontinuerlige kvalitative og kvantitative veksten under slagordet og visjonen om et ungt universitet, et åpensinnet universitet, et storslått universitet, Pride of Daegu, har gjort det mulig å bli en leder for universitetsutdanningsinnovasjon, og som nevnt i et av dets slagord, et "universitet hvor studenter er fornøyde." Fra juni 2018 vil Daegu University konsentrere alle sine ressurser og evner om målet om å bli det mest anerkjente universitetet i hvert fag og det mest vellykkede universitetet innen tilfredshet med utdanningstjenester. Jeg selv, og tusenvis av professorer og ansatte ved Daegu University , vil bestrebe meg på å etablere hver av våre 85 avdelinger som toppen på sine respektive felt og de som representerer Daegu og Gyeongbuk -regionene med stolthet mens vi oppretter et universitet som studenter og foreldre, som er mottakere av utdanningsservice, kan være fornøyd med.

  • Gwanak-gu, Sør-Korea

  Velkommen til Kukje Theological University and Seminary . Forankret i evangeliet og Guds ord, søker seminaret å utvikle kristne ledere som er gjennomtenkte, globalt bevisste, åndelig modne og klare for et bredt spekter av departementer. Vi er forpliktet til Kristi evangelium som undervist av de inspirerte Skriftene og som oppsummert i våre reformerte trosbekjennelser. Her finner du fremragende professorer som deler din byrde for Guds Ord, for de tapte, for at de hellige skal utstyres og for nasjonene å bli disiplinert. Hvert medlem er en erfaren pastor og en utmerket lærer. Under veiledning av gudfryktige pastorer-lærde, vil du fornye din lidenskap for tjeneste og kall. Kukje er unik med sitt brede utvalg av studenter fra forskjellige trossamfunn og land. Mangfoldet i samfunnet vårt vil berike din visjon, perspektiv og din vandring med Kristus. Gud gjør spennende ting på og gjennom Kukje Theological University and Seminary . Vi vil gjerne at du blir med i dette dynamiske fellesskapet. Til tross for den enestående veksten av koreanske kirker, ser det ut til at de ikke har bidratt med sin status og rolle til samfunnet. Det skyldes mange feil elementer i koreanske kirker. Den trenger konsekvente reformer gjennom sin selvransakelse for sin egen funksjon. På grunn av det er vi kalt til å helbrede og etablere. Dette er våre oppgaver.

  • Buk-gu, Sør-Korea

  Chonnam National University er en hall for læring og intelligens som har ledet historien og opplyst tiden. Det ble åpnet i 1952 med troen på at 'for å beskytte landet er et universitet som pleier talentfulle mennesker' midt i kaos og krig.

  • Gunsan-si, Sør-Korea

  Howon University ble grunnlagt på en ånd av verdier, uavhengighet og troskap i 1977. Siden vårt kunnskapsbaserte samfunn fra det 21. århundre legger vekt på konstant verdiføring, teknologiske fremskritt og voksende kunnskap for effektivt engasjement og deltakelse i det globale samfunnet, vi erkjenner nødvendigheten av kontinuerlig strukturell renovering og innovasjon når det gjelder effektiv utdanning og innlemmelse i det nye samfunnet. For dette formål streber vi mot forbedring av vårt campusfellesskap gjennom opprettelsen av en "Howon Culture" utvikling av et godt strukturert og vakkert campus, og videre systematisering av læreplanen rundt behovene til det globale samfunnet. Med en global visjon, aktivt samfunnsengasjement og en studentmasse som vokser i både kunnskap og personlig vekst, vil Howon University virkelig være en viktig bidragsyter til det globale samfunnet.