Keystone logo
Saudi-Arabia

Beste universiteter for Master Programmer i Saudi-Arabia 2024

Antall institusjoner: 4
  • Al Hofuf, Saudi-Arabia

  Hvor fornøyde vi er ved King Faisal University , kunnskapsbyen i Al-Ahsa Oasis; å ønske deg velkommen gjennom sin elektroniske portal og vinduene med utsikt over prestasjonene til dette eldgamle universitetet, og dets prestasjoner som strekker seg over mer enn fire og et halvt tiår siden 1395 AH 1975, tilsvarende 1975 e.Kr., og fortsetter å takke Gud den allmektige, og deretter med den sjenerøse omsorg og ubegrensede støtte den mottar fra vårt kloke lederskap Måtte Gud velsigne det, og tro på den banebrytende og lederrollen som er betrodd landets utdannings- og forskningsinstitusjoner for å bidra til å oppnå omfattende nasjonal utvikling.

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  BMC ble grunnlagt i 2005, og det ligger i North Obhur i Jeddah. BMC har ni programmer innen medisinsk og helsevitenskap og har plass til opptil 7000 studenter.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Kvinners utdanning i kongeriket Saudi-Arabia har fått mye omsorg og oppmerksomhet, noe som har gjort det mulig for saudiske kvinner å ta trygge og stødige skritt mot å realisere ambisjonene sine og har gitt dem muligheten til å demonstrere fortreffelighet på ulike felt.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • Cape Town, Sør-Afrika
  • + 14 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...