Keystone logo
Singapore

Studer Master i Singapore 2024

Studer i Singapore

En øy bystat ligger utenfor den sørlige enden av den malaysiske halvøya, er Singapore ofte forvekslet med bare å være en by snarere enn en faktisk land som består av 63 øyer og seks millioner mennesker. I løpet av de siste 20 årene, har Singapore utviklet seg til en svært urbaniserte, blomstrende økonomi drevet av tusenvis av innvandrere tar opp residens i Singapore for å få arbeid. Regnskog brukes til å dekke det meste av Singapore, men lite biologisk mangfold er fortsatt på grunn av rask og aggressiv utvikling i hele landet. Som en av verdens 's ledende finansielle sentra, har Singapore en av de fem beste travleste havnene som aktivt styrer import og eksport av industrivarer samt naturressurser. Oppmerksom på at Singapore har den tredje høyeste inntekt per innbygger, strømmer tusenvis av utlendinger til denne øya bystaten å dra nytte av den lave arbeidsledigheten og markedsbasert økonomi.

Politisk er Singapore en parlamentarisk republikk sterkt påvirket av People 'S Action-partiet, som har vunnet alle valg ble holdt i landet siden 1959. Singapore 's grunnlov bekrefter representativt demokrati som sin primære politisk enhet støttet av en Westminster styresett. I tillegg har Singapore blitt konsekvent rangert som å ha de mest transparente og minst korrupte regjeringer i verden. Utøvende makt er holdt av en Cabinet styrt av presidenten og statsministeren. Selv om presidenten velges av flertallet av det offentlige 's stemme, er statsministeren velges av medlemmene i regjeringen.

Singapore 's borgere representerer en svært mangfoldig befolkning. Nesten 75 prosent av denne befolkningen er kinesisk, med indianere og malayer består de resterende 25 prosent.Tamil, engelsk, malayisk og Mandarin kinesisk er anerkjent som de fire offisielle språk, men på grunn av tilstrømningen av anslagsvis 11 milllion forbigående mennesker hvert år, er det mulig å møte dusinvis av forskjellige språk mens han studerte i Singapore.

Essential Fakta om Singapore

 • Singapore er regnet for å ha en av de mest konkurransedyktige, gratis og nyskapende, med forretningsvennlig profil økonomiene i verden. Over 7000 multinasjonale organisasjoner eksisterer for tiden i Singapore stammer det fra Japan, Europa og USA
 • Nesten halvparten av Singapore 's arbeidsstokken er ikke-Singaporeans.
 • Økonomien er tungt markedsført av reiselivsnæringen, med anslagsvis 11 millioner turister besøker Singapore hvert år.
 • Siden 2009, var 25 prosent av studenter i en Singapore høyere utdanningsinstitusjon internasjonale studenter hovedsakelig fra India, Kina og diverse asiatiske land.
 • Den singaporske militære, som består av Air Force, kan hæren og marinen, være den mest avanserte teknologisk i SE Asia. Men 'er s syn på forsvar en av avskrekking og diplomati og ser sin militære som en garanti for Singapore ' dette landet s uavhengighet.
 • Fordi landet er mangelvare i Singapore, har regjeringen etablert et Housing Development Board for å skaffe boliger for nesten fire femtedeler av bystaten 's befolkning i form av subsidierte offentlige boliger. Alternativt står hjemme eierskap på 85 prosent, og omtrent én av ti singaporeans eier et kjøretøy.

Singapore 's Climate

I likhet med de fleste av SE Asia 's tropisk klima, Singapore ' forblir s været varmt og fuktig hele året. Studenter som går på skole i Singapore kan forvente temperaturer å konsekvent holde seg over 70 grader (21 grader) med fuktighet svever rundt 75 prosent eller høyere. Beboere se mye regn i løpet av november og desember, noe som øker luftfuktigheten. Heldigvis er de fleste av Singapore 's bygninger er luftkondisjonerte og regjeringen har tatt skritt for å sikre komfort nivå for turister og besøkende forblir akseptabelt.

Singapore 's Currency

Singapore dollar er bystaten 's valuta, som er utskiftbare med Brunei dollar. Består av 100 cent, eller "enheter ", er SGD utpekt med en "$ " eller "S $ ". Sølv og gull mynter er utstedt i valører på fem, ti, 20 og 50 cent, med en dollar mynt også tilgjengelig.Mange steder i Singapore akseptere utenlandsk valuta, men studentene kan utveksle sine penger for SGDs i banker eller valutakurser boder som kan finnes på de fleste kjøpesentre.

Singapore 's Religions

Trettifem prosent av Singapore 's befolkning praksis buddhisme, etterfulgt av kristendommen, taoismen, hinduismen eller islam. Nesten 20 prosent er ikke tilknyttet noen religion. Singapore gir Dharma sentre og klostre som representerer de tre buddhistiske tradisjoner - Vajrayana, theravada og mahayana. Flertallet av singaporeans er kinesiske buddhister som praktiserer den Mahayan tradisjon.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  1867
 • Andel av verktøy

  51
 • Internett-abonnement

  31
 • Lokal transport

  88

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  7

Om Singapore

Høyere utdanning i Singapore

Karakteriseres som verdensledende og valgt for ros av Britian 's utdanningsministeren, Singapore ' har s høyere utdanning utviklet seg til en ledende kraft som bistår i å fremme sitt rykte som en av verdens 's ledende sentre for økonomisk vekst og teknologiske fremskritt. Seks nasjonale universiteter i Singapore er rangert blant de 50 beste i verden: Nanyang Technological University, Singapore University of Technology and Design, National University of Singapore, Singapore Institute of Technology, Singapore Management University og SIM University. Disse universiteter tilbyr fagvis studieprogrammene i Revisjon, Information Systems Management, Business Management, økonomi, samfunnsvitenskap, jus og informatikk.

Singapore har også polytekniske høgskoler som er designet for å trene studentene på jobber som støtter den økonomiske og teknologiske utviklingen av nasjonen. Foreløpig tilbyr Singapore fem høgskoler for studenter som ønsker å tjene en ikke-akademisk grad som tillater dem å gå inn i arbeidslivet umiddelbart etter avsluttet program. En grad tjent på en polyteknisk er lik advokatfullmektig 's grad eller yrkesrettet sertifikat og tar mindre enn to år å fullføre.

Internasjonale studenter får lov til å jobbe 16 timer hver uke, mens i fulltidsutdanning på en Singapore universitet. Studenter som søker om en studie visum trenger å bevise at de er flytende i engelsk ved å gi de resultatene av en test av engelsk som Foreign Language (TOEFL), en General Certificate of Secondary Education (GCSE), eller en International English Language Testing System (IELTS ).De må også ha fått en aksept brev fra et universitet eller polytekniske samt passbilder og dokumentasjon som beviser sin berettigelse til å delta en universitetsgrad program (high school diplom, for eksempel).

I tillegg vil internasjonale studenter må få en lokal sponsor som er en Singapore statsborger før de kan søke om studentvisum. Noen NTNU kan ikke kreve å sponse, så elevene bør sjekke med sitt tiltenkte skolen av valget for å avgjøre om sponsing er nødvendig. Visa behandling kan ta en til to måneder, avhengig av gyldigheten av en student 's papirarbeid og mengden av dokumentasjon. Alle søknader skal sendes inn elektronisk til Utlendingsnemnda og Checkpoints Authority of Singapore (Solar), som gir all nødvendig informasjon for å legge til rette for en student 's inntreden i Singapore ' s system for høyere utdanning.

Hvorfor studere i Singapore?

Studenter uteksaminert fra Singapore 's universiteter er konsekvent rangert svært høyt på vurderinger rundt vitenskap og matematisk kunnskap. Faktisk ble singaporske studenter rangert som nummer én i henhold til statistiske undersøkelser utført av International Association for evalueringen of Educational Achievement organisasjon. Videre er Nanyang Technological University og National University of Singapore regnes blant de 50 beste utdanningsinstitusjonene i verden. I tillegg vil studentene også nyte Singapore 's utmerkede helsevesen som Verdens helseorganisasjon rangerer som den sjette beste i verden.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentpass

Pris og valuta

SGD 90

Et behandlingsgebyr på S$30 kreves for hver søknad som sendes inn til Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Gebyret kan ikke refunderes uavhengig av utfallet av søknaden eller om søknaden trekkes tilbake etter innlevering.

Et gebyr på S$60 skal betales når den vellykkede søkeren fullfører formaliteten ved utstedelse av studentpasset ved ICA.

Gebyrene er landavhengige og kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må ha et studentpass for å forfølge høyere studier i Singapore. For å få ditt Singapore Student Pass, må du først få tilbud om opptak til et heltidsprogram ved Institute of Higher Learning (IHL) i Singapore.

Du er kun kvalifisert for et studentpass hvis du har blitt tatt opp på et heltidsprogram. Hvis du ønsker å ta deltidskurs eller kveldskurs, vil du ikke være kvalifisert for Studentpass.

Hvor kan du søke?

Students Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system

For å søke om Student Pass, må du sende inn søknaden din på det offisielle registreringssystemet -- Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Før du sender inn søknad om Studentpass gjennom SOLAR, må instituttet der du har fått tilbud om opptak registrere deg gjennom registreringssystemet. Når instituttet har registrert deg hos SOLAR, må du sende inn eForm 16. Du må ha følgende detaljer før du logger inn på SOLAR-kontoen din:

 • En registreringsmelding fra SOLAR med ditt påloggingsbrukernavn og passord levert av IHL
 • Reisedokumenter og passdetaljer, inkludert passnummer og dets gyldighet
 • Din personlige e-postadresse
 • Et ferskt fargefotografi i passstørrelse

Når du har sendt inn eForm 16, må du ta en utskrift av skjemaet for å sende det til Student Pass-enheten - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Det er en av de viktige formalitetene som skal fullføres for utstedelse av Singapore Student Pass.

Du må forsikre immigrasjonsavdelingen om at du vil forbli i Singapore med et gyldig studentpass til enhver tid.

Dokumenter som kreves for Singapore studentvisum:

 • Ditt gyldige pass. Du må sende inn en kopi av bestemte sider i passet
 • Du må ha med deg avreise-/ankomstkortet gitt ved innreise til Singapore. Hvis du har vært bosatt i Singapore på andre langtidspass, må du også ta med deg det passet;
 • Ett ferskt fargepassfotografi (tatt på hvit bakgrunn);
 • Utskriften av e-skjema 16 sendt gjennom SOLAR (behørig signert av søkeren);
 • Hvis dokumentene dine er på morsmålet, må du få en offisiell engelsk oversettelse av dokumentene.
 • En kopi av det prinsipielle godkjenningsbrevet; og
 • En medisinsk rapport i foreskrevet format (tilgjengelig på ICAs nettsider).

Når du sender inn søknaden, sørg for at laboratorierapportene ikke er mer enn tre måneder fra utstedelsesdatoen. Dersom du ikke oppfyller det medisinske kravet, vil du ikke få studentpass.

Når bør du søke?

Vanligvis tar Singapore studentvisum omtrent fire uker å behandle. Noen søknader kan imidlertid ta lengre tid dersom immigrasjonsavdelingen krever noen tilleggsdokumenter eller informasjon fra deg. I slike situasjoner vil du bli varslet gjennom SOLAR-systemet.

Du må sende inn nye søknader om Studentpass minst én måned før kursstart og ikke mer enn to måneder.

Saksbehandlingstiden er generelt mellom 2 og 4 måneder for saker hvor det kreves intervju.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbeidsmuligheter

Utenlandske studenter som ikke jobber mer enn 16 timer per uke under studiene er fritatt for å søke om arbeidstillatelse. Det anbefales imidlertid å sjekke arbeidsmulighetene gitt av institusjonen din.

Internasjonale studenter trenger ikke å søke om arbeidstillatelse hvis de ønsker å jobbe i Singapore i ferien.

Tillatelse til å jobbe kan også avhenge av institusjonen du studerer.

Du finner en liste over godkjente institusjoner her: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke følger et heltidskurs ved en anerkjent utdanningsinstitusjon, hvis du ikke har tilstrekkelig utdanningslegitimasjon, hvis skjemaene dine ikke er riktig utfylt eller hvis støttedokumentene ikke er korrekte.