Keystone logo
Taiwan

Beste universiteter for Master Programmer i Taiwan 2024

Antall institusjoner: 50
  • 135號, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Taiwan

  Shih Hsin University tilbyr et bredt spekter av bachelor- og kandidatstudier på dagskolen og nattskolen. For å imøtekomme kravet til voksne som lengter etter å berike sin kunnskap eller fortsette utdanningen, tilbyr universitetet flere etterutdanningsprogrammer som fører til bachelor-, master- og doktorgrader. I tillegg tilbyr universitetet også et spesielt bachelorprogram for nyutdannede ved treårige yrkesskoler.

  • Taipei, Taiwan

  Kaohsiung Medical University (opprinnelig kjent som Kaohsiung Medical College) ble formelt etablert i 1954. Bortsett fra å være det første private medisinske universitetet ved universitetet, har det også blitt en viktig vugge for dyktige leger og medisinsk relaterte spesialister. Kaohsiung Medical University var et senter for både medisinsk behandling og studiet av lokal tropemedisin i de tidlige dagene. Høgskolene satte til side sitt forskningsoppdrag for tropiske sykdommer etter at Verdens helseorganisasjon kunngjorde at det ikke lenger var et endemisk område for tropiske sykdommer, og vendte sin fulle oppmerksomhet mot de stadig voksende områdene innen grunnleggende medisinsk vitenskap og klinisk medisinsk forskning. Universitetet har også fortsatt å styrke sine medisinske tjenester. Kaohsiung Medical University har derfor lagt et solid grunnlag som sørens ledende medisinske institusjon. Etter at Kaohsiung Medical College ble et universitet sommeren 1999, grep den denne muligheten til å gå raskere og lenger og oppnå de høyeste standardene innen undervisning, forskning og service. Den felles visjonen til alle ved Kaohsiung Medical University er å gjøre universitetet til en moderne, fremtidsrettet institusjon som streber etter fortreffelighet innen både akademikere og medisinsk behandling. Kaohsiung Medical University har alle styrkene til et veletablert universitet. Det er et bredt spekter av medisinsk relaterte kurs, og fasilitetene både for grunnleggende og klinisk forskning er tilstrekkelige og av god kvalitet. Universitetet ligger i sentrum av Kaohsiung, den nest største byen i, som har alle attraksjonene og spenningen i bylivet.

  • Taipei, Taiwan

  Juni 1960 ble det grunnlagt av to leger, Hu Shuiwang og Xu Qiantian, og entusiastiske medisinske lærere. Fra de tre tinnhyttene, fra bøker og glassrør til store tomter og hus, ble alle donert av privatpersoner. Etter et halvt århundre i det blå, har Beijing Medical University gått gjennom det 17. styret, 8 formenn og 10 rektorer. De har vært banebrytende for de ekstraordinære prestasjonene ved Beijing Medical University. Jeg tror på arven etter den nåværende styrelederen Zhang Wenchang og rektor Lin Jianhuang. Deretter leder skolen vår til den internasjonale verden!

  • Taipei, Taiwan

  Qinyi ble grunnlagt på 1960 -tallet som et nasjonalt universitet for vitenskap og teknologi som er forskjellig fra andre skoler. Det var opprinnelig en privat skole, og deretter ble det donert til landet i 1981 og omorganisert som et nasjonalt universitet. Grunnleggerne general Zhang Ming og fru Wang Guoxiu praktiserte begrepet "utdanning er ikke annet enn et eksempel" med den uselviske ånden om å ta det fra samfunnet og returnere det til samfunnet. I 1981 bekreftet president Lee Teng-hui deres bidrag til samfunnet med ros av "Gong Hong Hua Yu". De to grunnleggerne mottok presidentens rosende ordre i henholdsvis 1994 og 1999. Skolens utviklingshistorie er delt inn i fire hovedfaser: private høyskoler (60.08 ~ 81.06), nasjonale høyskoler (81.07 ~ 88.07), National Institute of Technology (88.08 ~ 96.01) og National Chin-Yi University of Technology (96.02 til dags dato) .

  • Taipei, Taiwan

  Skolen vår dedikerer seg til å trene våre nyutdannede til å oppnå rik dyrking: realisering, innovasjon, omfattende og harmonisering, også kjent som våre referanser. Derfor, med de fire kultiveringene, må studentene skaffe seg IEEE, informasjonsbevis, engelsk, ekspertise og etikk for å bli uteksaminert. • Realisering: Denne referansen reflekterer teknikerens arbeidsinnstilling. Det er forventet at våre studenter er i stand til å administrere de praktiske operasjonene og samtidig oppgradere evnen sin. • Innovasjon: Denne referansen angir kandidatens evne til å forfølge og oppdatere informasjon innen sine fagområder. • Omfattende: Denne referansen forutsetter at studentene våre kan kommunisere i den globale landsbyen på det internasjonale språket. • Harmonisering: Denne referansen inspirerer alle studenter til å ta hensyn til tradisjonell moralsk og etisk undervisning. Det er også et håp om at teknologiapplikasjon og moral kan kombineres harmonisk.

  • Taipei, Taiwan

  Ingen murvegger for å begrense horisonten din! Ingen gjerder for å begrense noen muligheter! Alle bygninger på campus er omgitt av et mangfold av trær og planter som poppel, kongelige poincianas, orkidétrær, ceibas, gyldne dusjetrær, gardenias, daylilies, løvfældende furutrær og gråtende selje.

  • Taipei, Taiwan

  Å dyrke talentene med NUTNs unike ånd, livskunnskap og profesjonelle ansettelsesevner. Funksjoner og fremtidig utvikling Å etablere NUTN som et merke for talentdyrking og for å spille universitetets rolle i det moderniserte samfunnet. For å styrke samarbeidet med lokale myndigheter og industri, presentere et universitet som viser sin rike lokalitet og internasjonale engasjement. Å vitalisere læringsmiljøet gjennom de skjulte læreplanene på campus, for eksempel Big Master Forum, og innovativ og Think-Out-of-Box praksis. For å fremme personalinnovasjon og administrativ effektivitet for å oppgradere undervisning og servicekvalitet, opprettholde akademisk frihet, rettferdighet og læringsrettigheter for studenter. For å styrke koblingen med alumner og samfunnsressurser for å nå universitetets utdanningsmål. Å bli et raffinert forbilledlig universitet med lokale og regionale dype egenskaper, godt forbundet med det internasjonale samfunnet.

  • Taipei, Taiwan

  Chung Hwa University ble etablert i 1990. Under nøye planlegging av styret og skoleledere har skolen følgende prestasjoner og egenskaper: Sysselsettingsorienterte tre videregående skoler I henhold til de siste undersøkelsene fra Kunnskapsdepartementet, 104 Manpower Bank , og 1111 Manpower Bank, Chung Hwa University nyutdannede har de tre høyeste prestasjonene med "høy sysselsetting, høy lønn og høy foretakstilfredshet." Blant dem er sysselsettingsgraden til skolens studenter den første på det omfattende universitetet med utmerkede undervisningstilskudd fra Kunnskapsdepartementet. I følge 104 Human Bank -statistikk er gjennomsnittslønnen for mer enn halvparten av kandidatene høyere enn gjennomsnittslønnen til de nasjonale private universitetskandidatene, og har blitt rangert i 5 år på rad. 1111 Human Banking Corporation er mest fornøyd med topp 10 private universiteter. Det eneste private universitetet i Zhumiao -området som har oppnådd internasjonal AACSB og IEET dobbelt sertifisering Chung Hwa University er det eneste private universitetet i Zhuzhumiao -området som er akkreditert av American Association for Promotion of International Business Schools (AACSB) og Chinese Society of Engineering Education (IEET). Grader og studiepoeng oppnådd av studenter kan brukes over hele verden. School of Management rangerer ikke bare blant de 5% av de beste business management -skolene i verden, men rangerer også blant de 450 beste universitetene i Asia i QS -evalueringen 2020 av det britiske forskningsselskapet for høyere utdanning, og rangerer som 11. plass blant omfattende private universiteter i Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Chiayi University ble dannet i februar 2000 ved sammenslåing av to eksisterende høyskoler i Chiayi, dvs. National Chiayi Institute of Technology (NCIT) og National Chiayi Teachers College (NCTC). Universitetet har nå syv høyskoler (Teachers College, College of Humanities and Arts, College of Management, College of Agriculture, College of Science and Engineering, College of Life Sciences og College of Veterinary Medicine), som inkluderer 39 bachelorprogrammer (40 avdelinger ), 12 bachelorprogrammer (1 program, 39 masterprogrammer (42 klasser), 14 masterprogrammer i tjeneste og 7 doktorgradsstudier (1 program) i 107 semesteråret. NCYU er et av de eldste og største universitetene i den sørlige delen av Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) ble etablert i 1953 som Provincial Taiwan Maritime Technology College. Elleve år senere, i 1964, ble vi en maritim høyskole som tilbød bachelor- og mastergrader på forskjellige maritime felt. I løpet av denne perioden ble høyskolen støttet av Taiwan provinsregjering i Republikken Kina. I 1979 ble vi en nasjonal institusjon og ble omdøpt til National Taiwan College of Marine Science and Technology. Et tiår senere, i 1989, ble høyskolen et fullverdig universitet. For tiden har NTOU syv høyskoler - Maritim vitenskap og ledelse, biovitenskap, havvitenskap og ressurser, ingeniørfag, elektroteknikk og informatikk, havrett og politikk, samt humaniora og samfunnsvitenskap. Disse høyskolene huser totalt 22 lavere avdelinger, 12 doktorgradsinstitutter, 28 masterprogrammer og 20 doktorgradsprogram. Universitetet har gjennomgått stor vekst og forandring og er nå anerkjent som et av landets viktigste sentre for høy læring og stipend, spesielt innen havvitenskap, maritime studier og fiskeri. Som et svar på de endrede behovene i samfunnet og de voksende interessene til studentene våre, utvikler vi oss til et omfattende universitet med et unikt maritimt fokus. Vi har som mål å være en internasjonalt kjent institusjon for høyere utdanning. Mot dette målet utvikler våre samfunnsvitenskapelige og liberale kunstprogrammer seg som en sentral del av utdanningen ved NTOU. Universitetet beveger seg raskt mot å tilby et positivt læringsmiljø og kultur for intellektuell og personlig vekst, med havinteresser som vår unike egenskap.

  • Taipei, Taiwan

  TransWorld University (TWU) ligger i det vakre Yunlin County i vest-sentrale Taiwan. Det er i nærheten av Sun Moon Lake og Alishan Mountain, to populære destinasjoner i Taiwan. TransWorld University motto er "Verne om ærlighet, praktiser integritet" og er bygget på de fire søylene i oppriktighet, pragmatisme, kreativitet, LOHAS. Universitetet ble offisielt grunnlagt i 1992 som Transworld Junior College of Commerce, en handelsbasert juniorhøyskole. Det ble offisielt oppgradert til et fireårig institutt i 2000 og skiftet navn til Transworld Institute of Technology. 1. august 2010 ble Transworld Institute of Technology godkjent av Kunnskapsdepartementet som TransWorld University . I 2011 ble TransWorld University hedret med 60 millioner dollar i "Teaching Excellence Awards" fra Taiwans utdanningsdepartement (MOE). I 2013 TransWorld University 45 millioner dollar fra MOE for andre gang på rad. TWU har vokst raskt i sin korte historie fra totalt 750 studenter og 7 akademiske avdelinger i løpet av sitt første semester til om lag 6000 studenter og 14 avdelinger og 5 forskerinstitutter i dag.

  • Taipei, Taiwan

  Kao Yuan University , tidligere kjent som Private Kao Yuan Junior College of Technology (grunnlagt i 1986), er det første E-generasjons akademiet som ligger i Kaohsiung Science Park, Taiwan. Offisielt godkjent av Kunnskapsdepartementet (heretter kalt MOE), begynte Kao Yuan Junior College of Technology å rekruttere studenter i 1989, og professor Liaw, Feng-Jeng var den første presidenten. Det er også åtte forskerskoler, inkludert drift og ledelse; Kjemisk og biokjemisk prosjektering; Anleggsteknikk; Arkitektur; Informasjonsteknologi og applikasjoner; Elektronisk ingeniørfag; Elektroteknikk; Maskiningeniør og automasjonsteknikk. Det er også femten avdelinger, inkludert Electronic Engineering; Elektroteknikk; Maskiningeniør og automasjonsteknikk; Elektro-optisk vitenskap og ingeniørfag; Anleggsteknikk; Kjemisk og biokjemisk prosjektering; Arkitektur; Business administrasjon; Internasjonal virksomhet; Marketing and Distribution Management; Informasjonshåndtering; Informasjonskommunikasjon; Informasjonsteknologi og applikasjon; Anvendte fremmedspråk; Greenery Science & Technology. Fem diplomprogrammer tilbys, nemlig: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Institutt for Parfyme Kosmetikk Vitenskap og helsevesen; Grønt miljø TRC Diploma Program; Kulturindustri og digitalt integrert diplomprogram, Turisme og fritidsledelse, Institutt for mekanisk og automatiseringsteknikk-Avansert kjøretøydivisjon (gi nytt navn), og Institutt for arkitektur-Avdeling for interiørdesign (gi nytt navn) godkjent av MOE.

  • Taipei, Taiwan

  Lærerstudent-brorskapssamarbeid er som familie Bare et varmt og utsøkt campus, og etikken til lærere og elever med søsken, kan fostre nye mennesker med god kropp og sinn, moral og intelligens. De unge som vokste opp i Xiuping er fordomsfulle, optimistiske og driftige mennesker på jorden. Den mest spesialiserte teknologien med et humant hjerte i tankene Menneskeheten betyr respekt og kjærlighet for menneskelig kultur og sivilisasjon. Alle de mest spesialiserte industrielle teknologiene burde ha denne typen humanistisk konnotasjon, og menneskeheten har nytt håp. Talentene som dyrkes av Xiuping er ikke bare eliter innen industriell teknologi, men også intelligente mennesker med rike humanistiske kvaliteter. Kombinere industri, regjering og akademia for å forbedre konkurranseevnen Academia må kommunisere tett med industrien, og til og med med regjeringen, for å forstå den siste informasjonen, forstå fremtidige trender og dyrke de mest nyttige talentene. Xiuping -mennesker som går inn i samfunnet er definitivt svært konkurransedyktige tekniske mennesker.

  • Taipei, Taiwan

  Grunnleggeren av skolen er Master Cheng Yan fra Buddhist Tzu Chi Charity Foundation. Med den store ambisjonen om medfølelse og glede, begynte Mesteren på det store oppdraget å redde motgang og opprettet et livslangt oppdrag for å hjelpe mennesker i Øst-Taiwan.