Keystone logo
Thailand

Beste universiteter for Master Programmer i Thailand 2024

Antall institusjoner: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Thailand

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Den stammer fra Old City Teacher Training School, som kong Chulalongkorn (Rama V) var nådig og gladelig glad for å gi 30.000 baht til Dharma -departementet for å opprette en lærerutdanningsskole. Fant sted på baksiden av Chankasem Palace på 1. juli 1905, utviklet seg deretter til Phra Nakhon Si Ayutthaya lærerutdanningsskole og Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, henholdsvis på

  • Khlong Nueng, Thailand

  Valaya Alongkorn Rajabhat University under Royal Patronage ble grunnlagt av hennes kongelige høyhet Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, prinsessen av Phetchaburi. HRH prinsesse Valaya Alongkorn var sterkt opptatt av utdannelse av unge thailandske kvinner.

  • Khok Khian, Thailand

  i skapet Møtet 8. juli 2003 godkjente i prinsippet etableringen av universiteter i Narathiwat og Nakhon Phanom provinser. ved å slå sammen utdanningsinstitusjoner som allerede eksisterer i provinsen for å bruke ressurser sammen for maksimal nytte Det er så lite investering som mulig. uten å motsi utdanningsfilosofien og oppdraget til den tidligere utdanningsinstitusjonen

  • Tha Sut, Thailand

  Mae Fah Luang University (MFU) ble etablert som et autonomt offentlig universitet, under Royal Charter, i 1998, med sjenerøs støtte fra Royal Thai Government. Universitetet ble opprettet for å dekke behovene til mennesker i Nord -Thailand og for å minnes de nådige bidragene fra kongens mor, hennes kongelige høyhet prinsesse Srinagarindra, kjærlig kjent for sine undersåtter som "Mae Fah Luang."

  • Pa O Don Chai, Thailand

  วิทยาลัยเชียงราย Godkjent for å etablere av Universitetsdepartementet 18. juli 2003, slik at forvaltningen av bachelorgraden er under tilsyn av Kunnskapsdepartementet. I henhold til Private Higher Education Institution Act (nr. 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Thailand

  Walailak University er 26 år 29. mars 2018. Imidlertid startet en bevegelse fra lokalbefolkningen for å få et universitet i Nakhon Si Thammarat -provinsen for rundt 50 år siden, i 1967. Men det tok 12 år før parlamentsmedlemmer fra Nakhon Si Thammarat først foreslo parlamentet i 1979 lovgivning om å opprette et universitet i provinsen.

  • Lak Hok, Thailand

  Rangsit University : Ligger i to hundre og nittito (292) rosin Lak-Hok underdistrikt, på Paholyothin Road, Pathumthani-provinsen, en avstand på bare tre (3) kilometer fra Don Muang flyplass. Et 4000-rais Muang-Ake-samfunn omgir universitetet.

  • Bang Phli District, Thailand

  Sarasas tilknyttede skoler Den er anerkjent som en tospråklig skole i spissen for å produsere elever med fremmedspråklig potensial. spesielt det engelske språket til det ble tydelig Sammen med akademisk kunnskap på forskjellige felt siden 1964 og frem til nå, har muligheten blitt utvidet til høyere utdanning, nemlig " สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ " (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailand

  I 1887 (BE 2430) etablerte Hans Majestet kong Chulalongkorn (kong Rama V) den første Sangha -høyskolen i Thailand, kalt 'Mahadhatu Witthayalai', som lå i Wat Mahadhatu i Bangkok. Det var ment å være et sted hvor munker, nybegynnere og lekfolk kommer for å studere Tipiṭaka og høyere utdanning.

  • Bang Toei, Thailand

  I 1996 begynte Shinawatra University med initiativ fra Dr. Thaksin Shinawatra og Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Å etablere et privat universitet For å støtte utviklingen av naboland og regioner, kombinert med ideen om å utvikle en modell av Universitetet er vennlig mot miljøet til Dr. Sunthorn Boonyathikarn til 1999, tillater universitetsbyråene etablering ved Shinawatra University . Shinawatra University har som mål å være et ledende internasjonalt universitet med fokus på akademisk forskning. Universitetet streber etter fortreffelighet innen læring og undervisning, innovasjon, ledelse. Entreprenørutvikling Samfunnsengasjement og service Det opererer med de høyeste etiske standardene og prioriterer samfunnsansvar.

  • Bangkok, Thailand

  National Institute of Development Administration (NIDA) ble etablert for å realisere Hans Majestet Kong Bhumibol Adulyadejs visjon om å fremme Thailands utvikling gjennom etablering av en avansert utdanningsinstitusjon for å forberede folk til å bli endringsagenter for nasjonal utvikling. Selv om NIDA opprinnelig ble etablert for å støtte nasjonal utvikling i Thailand; Dette målet er nå utvidet til å omfatte regional utvikling i land utenfor Thailand, med sikte på å produsere avanserte kandidater som kan tjene innen offentlig, næringsliv og ideell sektor.

  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania
  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Thailand

  Sukhothai Thammathirat Open University har som mål å være et åpent universitet i verdensklasse som bruker et fjernundervisningssystem for å gi livslang læring for alle.

  • Khlong Nueng, Thailand

  Velkommen til School of Engineering and Technology (SET) ved Asian Institute Of Technology , hvor vi tar sikte på å bli et unikt og prestisjefylt flerkulturelt knutepunkt for høyere utdanning, utvikle høyt kvalifiserte ingeniører og teknologer som spiller ledende roller i å fremme regionens industrielle konkurranseevne i integrasjonen i den globale økonomien.