Keystone logo
Uruguay

Beste universiteter for Master Programmer i Uruguay 2024

Antall institusjoner: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Francisco de Asís University Institute (UNIFA) er en ideell stiftelse som har levert tjenester på universitetsnivå i den private sfæren siden 1988. Driften og strukturen er utformet i samsvar med kravene i dekret 308/995, som refererer til juridisk myndighet som er nødvendig for å fungere som en institusjon på universitetsnivå i Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Universidad Católica del Uruguay er installert i Montevideo og i flere byer i interiøret, og er det eldste private universitetet i landet og det mest utbredte geografisk. Opprinnelig grunnlagt i 1882 av den første erkebiskopen av Montevideo, Mons. Mariano Soler gjenåpnet og overlatt til Society of Jesus i 1985, det katolske universitetet i Uruguay er hovedarbeidet til den katolske kirken innen uruguayansk høyere utdanning. Hennes engasjement for akademisk dyktighet, ideologisk pluralisme, økumenisme og interreligiøs dialog har gjort henne til en av de grunnleggende aktørene i kulturlivet i landet.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Hensikten med University Institute of the Christian Association of Young People er å utvikle undervisnings-, forsknings- og utvidelsesaktiviteter rettet mot omfattende opplæring, fremme av sunn livsstil, fremme av kultur og trening innen kroppsøving, idrett, rekreasjon , leirer, turisme, frivillighet og filantropi, sosial ledelse, sosiokulturell animasjon og lignende, strukturert i fakulteter, avdelinger eller tilsvarende akademiske enheter.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  De siste tiårene har registreringen i videregående utdanning i Uruguay utvidet seg dramatisk, og det er derfor et økende behov for høyere utdanning og forskningsinstitusjoner som er i stand til å trene et større antall høyt kvalifiserte mennesker.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Business University (UDE) ble anerkjent av republikkens regjering under dekret nr. 308/995 av 08/11/95 og er det raskest voksende universitetet av de fire private universitetene. Universitetet vårt har støtte fra de viktigste forretningskamrene og profesjonelle foreningene i landet. Siden anerkjennelsen i 1998 har Universidad de la Empresa hatt en permanent og vedvarende vekst i innmeldingen, som utgjør 5000 studenter.

  • Montevideo Department, Uruguay

  CEDIIAP University Institute (Center for Teaching, Research, and Learning Information) ble grunnlagt i 1995 av professor Em. Dra. María A. Rebollo og godkjent som universitetsinstitutt, av Ministry of Education and Culture (MEC), i en resolusjon datert 22. mars 2001.