Keystone logo
愛知産業大学

愛知産業大学

Introduksjon

Kjennetegnene ved privatskoleutdanning, der utdanningens uavhengighet respekteres, manifesteres ved å drive utdanning basert på en unik tradisjon og pedagogisk filosofi basert på "grunnleggende ånd." Denne egenskapen er også årsaken til eksistensen av en privat skole, som er forskjellig fra en offentlig skole. Ved愛知産業大学vårt skolekonsern, er utviklingen av "menneskelige ressurser som kan bidra til samfunnet" det grunnleggende prinsippet for utdanning.

For å gjennomføre den grunnleggende pedagogiske filosofien om "å dyrke menneskelige ressurser som kan bidra til samfunnet," vil vi gjennomføre pedagogiske aktiviteter med utdanningspolitikken om å "dyrke menneskelige ressurser med rikelig intelligens" og "dyrke menneskelige ressurser med oppriktige hjerter." Jeg skal gjøre det.

"Rikelig intelligens" er evnen til å ta de beste avgjørelsene med et bredt spekter av kunnskap og dyp utdannelse, og for det formålet er det viktig å jobbe aktivt med alt og sparer ingen anstrengelser. Et "ærlig hjerte" er et alvorlig hjerte fullt av oppriktighet og hengivenhet, og for det formålet må vi behandle alt med oppriktighet, takk fra hjertet og være høflig.

En person som kan bidra i samfunnet er en person som har både "rik intelligens" og "ærlig hjerte".

Vi tror at愛知産業大学kan bidra til samfunnet ved å fremme menneskelige ressurser med "rik intellekt" og "ærlig hjerte" i ånden til grunnleggelsen.

Steder

  • Nishio

    12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi, , Nishio

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål