Keystone logo
© TESS
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Introduksjon

3iL Gruppe: 2 skoler - 3 grader - Karriere i Computer Technologies og Engineering

Hvem er vi?

Opprettet i 1987 av Chamber of Commerce and Industry av Limoges, er Groupe 3iL består av 2 videregående skoler: 3iL INGENIEURS og 3iL Academy, som utsteder flere høy grad som spesialiserer seg på informatikk.

De grader er anerkjent av den franske departementet for høyere utdanning.

Vi har sertifisering ISO 9001 utstedt av AFNOR Certification (AFAQ: Fransk kvalitetssikring). Så er vi anerkjent for kvaliteten vi tilbyr. Det hjelper oss med å forbedre vår konkurransekraft og ha gode rutiner godkjent av kvalitetsmerkene anerkjent av fagfolk. Vi har også mange institusjonelle, akademiske og profesjonelle samarbeidspartnere. 3iL INGENIEURS er en trening i Computer Science som ber om en høyt nivå i Science, Computing and Management.

Graden er en Master grad akkreditert av European etiketten EUR-ACE, Men også av den franske utdanningsinstitusjonen kalt Kommisjonen des titer d'INGENIEURS (Engineering Education Commission)En merkelapp å garantere kvaliteten på Sivilingeniør og hans tilpasning til behovene til bedrifter.

Det er ingen bokstavelig oversettelse av CTI fordi vi bruker det bare i Frankrike, selv om vi kan finne noen ingeniørskole i utlandet (Vietnam, Belgia, Bulgaria ...) Den CTI har en rekke krav du må følge hvis du ønsker å fornye akkreditering. For eksempel, elevene trenger å bruke minst ett semester i utlandet (en faglig utveksling semester).

Den "Ingénieur" etiketten er et registrert og beskyttet varemerke.

3iL Academy er basert på 2 profesjonelle treninger (akkreditert av den franske kommisjonen for profesjonelle sertifikater): *

  • en Bachelor i Conception for Information Systems som lar å få ferdigheter hovedsakelig i Web og nettverk og snart i Big Data og e-helse (etter en to-årig utdanning med en Computer Science feltet). Dette kurset er godkjent som andre nivå (4-årig universitet selvfølgelig).
  • en to-årig Master of Management og Information Systems og Infrastructure (etter en Bachelor med en Computer Science felt), godkjent som en gang nivå (5-års universitets selvfølgelig)

Hvor er vi?

3iL gruppen ligger på Limoges. Det gir en behagelig måte å leve med naturen og billig overnatting i nærheten. Limoges ligger 3 timer fra Paris med tog eller 1 time med fly. Denne byen sentrale beliggenhet (i krysset mellom motorveien fra Spania til Nord-Europa og halvveis mellom Sentral-Europa og Atlanterhavet) gjør det ideelt for alle typer børser.

Limoges har en lang historie som går fra tidlig middelalder. Den tidlige velstand i Limoges ble nært knyttet til porselensindustrien. Byen av kunst og historie og hovedstaden i Brann Arts, Limoges gjør at besøkende kan beundre en samling unik i verden: 12 000 stykker av porselen utstilt på Adrien Dubouché Nasjonalmuseet.

Denne prestisjetunge etiketten er tildelt av departementet for kultur til kommuner som har arbeidet for å fremme arv av sin region blant både innbyggere og besøkende.

Hvorfor kan du velge oss?

Fordi vår læreplan, ferdigheter og pedagogiske tilnærminger:

  • Er knyttet til bedriftenes forventninger og er utviklet for å svare på deres behov.
  • Er forbundet med vitenskapelige undersøkelser som finner sted med XLIM Laboratory (CNRS)
  • Er allment åpnet for internasjonal mobilitet og erfaring (faglig utveksling eller to grader)
  • Og definitivt gi en høy sysselsetting (75% av våre studenter finne en jobb før konfirmasjonen sin!)

Uttalelser

Jeg valgte 3iL å studere informatikk og ingeniørvitenskap kurs, slik som å få en fransk grad med CTI etiketten. Da jeg kom til 3iL, min mentor har hjulpet meg til å gjøre alle obligatoriske formaliteter, selv til å bevege seg i min overnatting. Jeg bor en utrolig opplevelse, og har mange venner. Jeg råder utenlandske studenter til å velge denne skolen med en familiær ånd. Det er kvalitet kurs og team prosjekter for et bedre læring og sette ut i praksis i bedrifter. Amina BENBIGA - Casablanca jeg 2015 klasse

Det er en komfortabelt miljø på 3iL å studere. Lærere er tålmodig og klassekameratene mine er veldig hyggelig. Jeg nyter også godt av FLE program, for å forbedre mitt nivå i fransk. Wang LIU - Pékin jeg 2015 klasse

Steder

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Spørsmål