Keystone logo
Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Introduksjon

ABADIR er et akademi for design og visuell kommunikasjon i bakken av Etna, aktivt på lokal, nasjonal og internasjonal skala i opplæring av unge mennesker i prosjektdisipliner og nye medier, og kan skryte av samarbeid og partnerskap med italienske og europeiske selskaper og institusjoner. .

Gjennom studiekursene ønsker vi å utdanne mangefasetterte designere som er i stand til å møte behovene til en stadig skiftende verden.

Vi fremmer design som en transformativ disiplin som er i stand til å utløse endring: bevisst på designerens sosiale ansvar, vi foreslår aktiviteter som genererer dydig praksis på territoriet, i sammenheng med design av materielle varer, tjenester og kommunikasjon.

I en tid med store transformasjoner som endrer måten vi lever og arbeider på, er design og digitale ferdigheter viktige fagdisipliner for å møte og håndtere endringene som skjer, og de gjelder spesielt for Sicilia, for utviklingen av institusjonene. Kultur, turisme, dens bedrifter og håndverk.

ABADIR ønsker å bli en av drivkreftene i trening for Sicilia og Middelhavsområdet i alle sektorer der kreativitet spiller en stadig mer sentral rolle. I tråd med det som skjer i mer konkurransedyktige områder, tar vi sikte på å fokusere tilbudet vårt på arbeidsområder med større potensiale, men som krever en grundig revurdering av profesjonaliteten.

Innen Institutt for design tilbyr skolen tre typer kurs:

 • Første nivå akademiske vitnemålskurs
 • Nivå I Master- kurs
 • Workshops, workshops og seminarer

154096_01.AccademiaABADIR_PhotocreditsKimOhrling.jpg

ABADIR I går og i dag

 • I 2012 ble det treårige kurset i design og visuell kommunikasjon og master i produktdesign ut av døren aktivert.
 • I 2013, i samarbeid med IdLab Studio, ble en eksperimentering om blandet læring og nettopplæring lansert, som er utviklet gjennom en serie kurs for den europeiske plattformen Iversity og med introduksjonen i opplæringstilbudet av 1. nivå Master Relational Design , lansert i 2014.
 • Siden 2015 har ABADIR vært en partner ved Universitetet i Milano Bicocca innen MADIM nivå I masterstudiet i ledelse og digital transformasjon .
 • I 2016, i samarbeid med AIAP - Italian Association of Design of Visual Communication og Caffè Moak, organiserte den den første utgaven av Sicilia Felicissima-konkurransen , som har til hensikt å fremme visuelle kommunikasjonsprosjekter født fra samarbeidet mellom designere og selskaper eller organisasjoner i Italia og i utlandet. sicilianere.
 • I 2017 utløses nye internasjonaliseringsprosesser ved å bli med i Erasmus + -programmet .
 • I 2018 ble akademiet registrert i registeret for Alternation School Work of the Chamber of Commerce for Eastern Sicily (Catania, Ragusa, Syracuse).
 • I 2019 ble observatoriet for produktive aktiviteter født, med sikte på å oppmuntre til dialog mellom studentene på skolen og realitetene i territoriet.
 • I 2019 ble forsknings- og utviklingsavdelingen ledet av arkitekten Federico De Giuli født med sikte på å konsolidere forholdet til produksjonsområdet og arbeidslivet.
 • I 2020 lanseres Master of Heritage Innovation på første nivå.

Steder

 • Sant'Agata li Battiati

  Via G. Leopardi, 8, 95030, Sant'Agata li Battiati

  Spørsmål