Keystone logo
© BIMM University
ABI College

ABI College

ABI College

Introduksjon

Om oss

Vi er en uavhengig College gir en faglig utmerket, virksomhet orientert, og nyskapende læringsmiljø med høye standarder for undervisning, små klasse størrelser og utmerket student støtte. Vi er opptatt av å gi en berikende, tilgjengelig, rimelig og karriere-relevant høyere pedagogisk erfaring for alle studenter.

Våre to ABI studiesteder i London (Acton) og Reading er beleilig plassert nær spekter av studentfasiliteter. Med sin student befolkning rekruttert internasjonalt så vel fra UK / EU, gir College en virkelig global pedagogisk erfaring.

ABI College ble opprinnelig grunnlagt som Queensland College London (QCOL) i 2004 i Acton, West London.

The College lavere og høyere nivå bestemmelsen er validert av University of St Mark og St John Plymouth (Marjon) og Pearson Edexcel. ABI College har oppnådd "tillit" dom etter sin gjennomgang for pedagogisk tilsyn av Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i 2012.

ABI College er et UK Border Agency "Highly Trusted Sponsor" og dens lavere nivå bestemmelse (HND / C og BA) er spesielt utpekt kurs som kvalifiserer for student økonomisk støtte, inkludert skolepenger lån og vedlikeholds tilskudd til kvalifiserte studenter.

Hvorfor ABI?

På ABI College suksessen til hver av våre studenter er viktig for oss. Vårt dedikerte profesjonelle medarbeidere skal jobbe med deg for å sikre din studie med oss ​​er en utfordrende, morsom og givende opplevelse.

Vi tilbyr deg:

Verdensomspennende anerkjent kvalifikasjoner

Alle våre kvalifikasjoner er godkjent og validert av anerkjente regulerende eller profesjonelle oppdrags organer som garanterer status og kvaliteten på kvalifisering, sin globale valuta og si ja til arbeidsgivere, yrker og utdanningsinstitusjoner.

Student akademisk suksess

Våre engasjerte studenter som jobber hardt har lykkes i sine utvalgte programmer, og fortsatte til videre studier eller verdt karrierer på ferdigstillelse.

Svært profesjonelle ansatte

Våre forelesere og veiledere er valgt for sin svært profesjonell tilnærming til undervisning og læring, deres åpenhet, tilgjengelighet og omtanke for akademisk suksess for sine elever.

Aktiv studentmiljøet

Alle ABI studenter aktivt oppfordres til å delta i College forvaltning og ledelse. I tillegg er det en rekke ekstra curriculer sportslige, kulturelle og sosiale aktiviteter i regi av studenter og ansatte.

Spennende sosiale og kulturelle liv

Våre studiesteder er beleilig plassert i nærheten av en rekke kulturelle og sosiale arenaer der våre studenter finner morsomme og stimulerende aktiviteter utenfor auditoriet.

State of the art undervisning og læring teknologier

ABI har begått betydelige investeringer i pedagogisk infrastruktur for å støtte sine studenter læringsaktiviteter og å gjøre dem i stand til å realisere sine faglige potensial.

Forpliktelse til studentenes akademisk suksess og personlig utvikling

På ABI suksessen til hver elev er viktig for oss. Individuell veiledning gis for vellykket studie støttet av ekspert undervisning i studieteknikk og personlig utvikling planlegging slik at våre studenter til å forbedre sin faglige og sosiale tillit.

Dedikert pastorale støtte

På ABI erkjenner vi at studenter som studerer i et nytt miljø trenger ekstra støtte i det som kan virke som en fremmed kulturell kontekst. Pastoral støtte er en prioritert oppgave for College team for å gjøre deg i stand til å justere for å studere og livet i Storbritannia.

Konkurransedyktige og fleksible avgifter

På ABI vi forsøke å gi valuta for pengene og fleksibilitet i betalingsbetingelsene slik at våre studenter til å oppnå høy faglig standard på en kostnadseffektiv måte.

International

Prospektive internasjonale studenter (non-EU)

ABI tar imot studenter fra hele verden hvert år. Våre klasserom er i live med en rekke aksenter og ideer, skape et globalt læringsmiljø. Vi er her for å hjelpe deg å gjøre opptaksprosessen så enkel som mulig for deg.

Vi innser at det å velge å studere i et annet land er en stor avgjørelse å ta, og vi er veldig glade for at du vurderer ABI College som ett av alternativene. Å velge riktig College og selvfølgelig er viktig og så vi tar sikte på å gi deg all den informasjonen du trenger, slik at du kan se om hva vi tilbyr på ABI College er riktig for deg.

Steder

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Spørsmål