Keystone logo
Academie Charpentier

Academie Charpentier

Academie Charpentier

Introduksjon

Hvorfor velge Charpentier Academy?

Fordi Charpentier Academy er i over 70 år, har den private Grande Ecole of Applied Arts som trener interiørdesignere og kunstneriske regissører. Trofast mot verdiene av sin opprinnelse, kreativitet, menneskehet, samtidighet og nyter en veldig sterk kunstnerisk avtrykk, har den holdt en menneskelig størrelse.

Heiress siden 1958 av Académie de la Grande Chaumière, da et senter for kreativ frihet og plasteksperimentering, fortsetter hun sitt utforskende arbeid i verden av anvendt kunst, oppmuntret av en ny retning som nå arbeider for å styrke grunnleggende av skolen samtidig som det er en del av moderniteten.

Velge Charpentier Academy er:

å studere i en av de beste private skoler av anvendt kunst takket være anerkjennelsen fra Nasjonal sertifiseringskommisjon for profesjonell anerkjennelse av graden av interiørarkitekt og kunstnerisk leder på nivå I,
Arbeid i menneskelige store workshops og ledsages individuelt av lærere som er alle fagfolk i deres disiplin,
Å åpne opp til arbeidsverdenen gjennom workshops, konkurranser, partnerskap, konferanser og obligatoriske praktikopphold, og perfeksjonere tegning og utdyping av teknikken ved å delta i workshops av La Grande Chaumière (live-modeller),
dra nytte av skolens filosofi basert på åpenbaringen av sin egen kunstneriske og grafiske identitet,
å gå på semester i utlandet via Erasmus-programmet (Italia, Spania, Bulgaria, Tyskland, etc.)
og nyt et nettverk på over 12.000 alumni.

Tranmautritam / Pexels

116300_pexels-photo-285814.jpeg

Prosjekt for etablering og pedagogikk, for å følge fremtidige fagfolk

Forholdet mellom oppkjøp av ferdigheter, kreativitet og virkelighet av bransjer

Oppmerksomheten til hver elev

Utfordringen med profesjonell integrasjon i en sammenheng der modeller, teknikker og bransjer stadig utvikler seg, er å utvikle en visjon av verden i hver elev, et tilpasningsfakultet, et kritisk apparat, dets kvaliteter av analyse. Hver student blir derfor anerkjent av sine lærere og ledsaget individuelt uten å redusere betydningen av gruppedynamikk.

Konstant kontakt med handelen

Konstant kontakt med handelen er grunnlaget for utdanningen. Det pedagogiske laget av skolen består av fagfolk, involvert i nyheten om fagområdene de trener studentene til. De representerer også deres fremtidige sammenheng med arbeidsverdenen og konkret orientere elevene i sitt arbeidsliv. For å forberede seg, sørger Charpentier Academy for at studentene følger internships i bedrifter eller byråer, deltar i konkurrerende eksamener. Interiørarkitektur, design eller visuell kommunikasjon og utstillinger. Samarbeidet iverksatt styrker dette kravet og gjør det mulig å sette prosjektene i en reell sammenheng.

Transversaliteten

Rik i sine to avdelinger, Interiørarkitektur / Design og Visuell Kommunikasjon / Grafisk Design, Charpentier Academy fremmer en samling av ferdigheter og kryssoverføring av synspunkter i forbindelse med prosjekter eller delte kurs. Denne transversaliteten er viktig i dag. Faktisk må en arkitekt lære å kommunisere sitt prosjekt, og en grafisk designer har behov for å lære å jobbe i rommet.

Pixabay / Pexels

116299_pexels-photo-276267.jpeg

Åpningen på utsiden

En dual-purpose øvelse

Emnene som studeres, er undersøkelsen utført av studentene foreslått eller foreslått basert på reelle data. De er dual-purpose øvelser, både "repetisjoner" eller simuleringer av en konkret situasjon og didaktisk materiale.

Konferanser gitt av fremtredende personligheter i deres felt er en mulighet til å forstå ulike visjoner i dagens verden, å høre synspunktet på en jobb, å tenke i grupper og deretter skrive individuelt.

Hendelser og konkurranser

En pedagogikk vendte seg mot fremtiden

Våre studenter deltar i utstillinger og konkurranser på en ad hoc eller regelmessig basis, noe som gjør at de kan bli vurdert i en kontekst av profesjonell konkurranse:

VIA (Promotion of Innovation in Furniture), Chaumont International Poster Festival, Minimaousse, Ugitech, Camif, Procos Trophy, Premier Regardfestival, Medion / Microsoft-konkurranse, Decitre, Steel

Steder

  • Île-de-France

    Rue Jules Chaplain,2, 75006, Île-de-France

Programmer

Institusjonen tilbyr også:

Spørsmål