Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Introduksjon


Italiensk språkskole i Italia, Amalfikysten, Salerno/>

Italiensk språkskole i Italia Accademia Leonardo er et livlig kultursenter, og innbydende hundrevis av studenter av italiensk språk av alle nasjonaliteter som ønsker å begynne å studere og lære italiensk i Italia og fullføre sin kunnskap om det italienske språket, samtidig som de vil å oppleve italiensk livsstil i en av de mest anbefalte destinasjonene i vårt land, Amalfikysten, Sør-Italia. Det primære målet med skolen er å øke verdien av å studere italiensk og oppmuntre italiensk språk og kultur ved hjelp av våre lærere som er valgt ut fra deres engasjement, profesjonalitet, kommunikasjonsferdigheter og personlighet. Hovedformålet med skolen er å forbedre, fremme og spre italiensk språk og kultur fra Sør-Italia til hele verden.

Vennligst sjekk Accademia Leonardo Italian Language School vurderinger og Accademia Leonardo daglige turer vurderinger

Skolen

72225_72217_lesson.jpg

Språklaboratorium

Et stort utvalg av lyd- og videobånd er gratis tilgjengelig for studentene for å perfeksjonere fonetikk og praktisere bruken av italiensk språkstruktur.


Leserom/>

På ettermiddagen er biblioteket tilgjengelig for studenter å lese og studere. I tillegg til lesesalen er det et rom tilgjengelig der elevene kan se italienske TV-programmer og filmer.


Det ideelle stedet å studere/>

I mange år har Accademia Leonardo vært et livlig kulturssenter, og ønsker hundrevis av studenter av enhver nasjonalitet som ønsker å begynne og perfeksjonere sin kunnskap om det italienske språket, samtidig som de vil oppleve italiensk livsstil i en av de mest anbefalte destinasjoner i vårt land. Det primære målet med skolen er å øke verdien av og oppmuntre italiensk språk og kultur ved hjelp av våre lærere som er valgt ut fra deres engasjement, profesjonalitet, kommunikasjonsferdigheter og personlighet.

Accademia Leonardo ligger i en historisk bygning i sentrum av byen Salerno. Den ene siden av skolen har utsikt over byens botaniske hage og Theatre Verdi, mens den andre siden vender ut mot Salerno-bukten og Prince Arechi-slottet. Plasseringen av skolen er ideell for restauranter, pizzeriaer, butikker og strender bare noen få skritt unna. Accademia Leonardo ønsker studenter velkommen til et varmt og kjent miljø. Våre klasserom, farget og dekorert med freskomalerier, skaper en munter og entusiastisk atmosfære som er ideell for å lære et nytt språk. Hvert klasserom er innredet og utstyrt med moderne multimedia.


Multimedia rom/>

Studentene har fri tilgang til et multimedierom der de kan surfe på nettet ved hjelp av skolens datamaskiner eller deres eget tilkobling til vårt Wi-Fi-nettverk.


Våre lærere/>

72227_72219_07.jpg

Våre lærere er opplært i å lære italiensk språk og kultur, med en spesialisering på å lære italiensk til utenlandske studenter. De er unge, dynamiske, entusiastiske og alltid tilgjengelige for å møte studenters behov. Gjennom bruk av leseaviser og litterære materialer, lytte til dialoger og sanger, og ser på filmer, blir leksjonene utført med vår studenters flid for å mestre deres språklige evner. Studentene er aktivt involvert og opprettholder oppmerksomhet slik at de får det høyeste nivået av læringsopplevelse som er mulig. Engasjementet til lærerne vår overvåkes nøye for å sikre at hver elevs lærerfaring sammenfaller med deres forventninger


En fantastisk opplevelse/>

Det primære målet for kursene våre er å skape en kommunikativ kompetanse som gjør det mulig for studentene å uttrykke seg med det italienske språket i riktig sammenheng på en effektiv og sammenhengende måte. Våre kurs veileder studenten til å utnytte det italienske språket utover konteksten i klasserommet og forberede dem til å samhandle i hverdagslige situasjoner. Etter den første dagen i klassen vil studenten komme i kontakt med språket og vil bli oppfordret til å delta i en rekke aktiviteter foreslått av våre lærere. Takket være samspillet i gruppeklassen, deltar elevene aktivt i leksjonene som tar hovedrollen i deres læringserfaring. Våre kurs forsømmer ikke grammatiske strukturer, men lærer dem å bli brukt til å kommunisere og uttrykke seg selv.

Umiddelbar bruk av ordforråd og grammatiske strukturer til virkelige situasjoner er nøkkelen til vår metode. Behovene til hver elev er i sentrum av instruksjon. Hver lærer tar rollen som tilrettelegger, og hjelper elevene til å bruke det de har lært, slik at de kan "gjøre språket sitt eget." Dialoger er ikke forhåndsordnet og memorisert, men snarere initiert av studenter basert på autentiske hverdagslige situasjoner.


Skoleaktiviteter/>


Lunsj og middag med .../>

I lavsesongen arrangerer skolen ukentlige lunsjer utarbeidet av lærerne for studentene. Om sommeren holdes imidlertid middager og sosiale aktiviteter utenfor skolen. Våre samlinger gir en flott mulighet for studenter å sosialisere med andre studenter og skolens ansatte. Våre kulturkurs er basert på to søyler av italiensk tradisjon: middelhavsmat og keramikk.


Italiensk matlagingskurs/>

Et dykk inn i autentisk tradisjonell middelhavsmat, en gammel kunst som inneholder hemmeligheter til besteforeldrene våre, er matlagingskurset vårt basert på arbeid og forberedelse av "hjemmelaget pasta" -gnokchi, fusilli, tagliatelle, orecchiette- og sauser. Retter vil bli demonstrert og forberedt av våre lærere sammen med studentene. Etter hver leksjon vil elevene nyte platene de har utarbeidet. Kurset holdes gjennom hele året. Hver leksjon vil ha minst 2 deltakere, og vil ikke overstige 10.


Keramikk dekorasjon kurs/>

Vår keramikk dekorasjon kurs tilbyr leksjoner om teorien om moderne visuell kunst, i forhold til keramiske malerier. Studentene vil følge de teknikkene som illustreres gjennom leksjonen og praktisere dekorasjon og maling på keramisk materiale. Leksjoner blir undervist av en profesjonell keramisk instruktør.

72226_72215_Italianlesson.jpgKultur

Utflukt og aktiviteter

Skolen organiserer guidede besøk i hele Salerno-byen, samt andre viktige turistmål som Vietri, Amalfi, Positano, Ravello, Paestum, Palinuro, Ercolano, Pompeii og Napoli. Studentene vil også få muligheten til å ta det eneste guidede besøket der det er mulig å se nærmere på hvordan våre regioner berømte Mozzarella di Bufala er produsert.


Salerno/>

Mellom historie og sjø

Salerno ligger på en kystlinje som strekker seg 200 km fra Positano til Cilento, som omfatter kulturen og landet til Middelhavet, slik at man kan fordype seg i de edle tradisjonene i Sør-Italia. Med et mildt klima, vakre strender, kunstneriske skatter, regionalt landskap og langt fra masseturisme, er Salerno et ideelt reisemål for de som ønsker å studere italiensk og nyte en hyggelig ferie. Utstyrt med alt som er nødvendig for å være en byby, er Salerno samtidig et sted å slappe av og finne seg selv. Byen er full av mange kulturelle og turistattraksjoner som kan nytes vandre langs byene små, men livlige centro storico - "gamlebyen." Den generøsitet, vennlighet og vilje til lokalbefolkningen vil legge til et hyggelig opphold som skaper en uforglemmelig opplevelse. Byen er i stand til å tilfredsstille behovene til turister i alle aldre. På den ene siden er det mange barer, restauranter, nattklubber og diskoteker hvor unge mennesker strekker seg til sent på natten. På den annen side tilbyr byen rikt kulturprogrammer for voksne som utendørs konserter, utstillinger, teater, festivaler og kulturelle manifestasjoner.

I tillegg er Salerno et strategisk punkt der man kan besøke viktige turistmål. Byen ligger kun 15 minutter fra den gamle romerske byen Pompeii, 30 minutter fra det viktige arkeologiske området Paestum, og ca 50 minutter fra Napoli og øya Capri. Alle destinasjoner er lett tilgjengelige med offentlig transport.


Amalfikysten, den guddommelige kysten/>

Amalfikysten er en del av den klokkeformede kysten som vender ut mot Salerno-bukten. Kysten, gitt navnet "La Divina" for sitt landskap og ypperlig skjønnhet, er et elegant turistmål som tiltrekker seg elskere av havet, solen og unge på jakt etter en god tid. Kystens natur er preget av klipper med utsikt over havet. Kysten er full av små sjøfargede landsbyer som bevarer naturskatter og gjenstander. Vi anbefaler deg å oppdage denne mirakuløse paradisvinkelen som begynner med Vietri sul Mare, en landsby kjent for sine keramiske butikker, etterfulgt av Cetaras fiskerlandsby, kjent for sin colatura di alici. På veien til Amalfi, kan du ikke gå glipp av Maiori, Minori, middelalderske Atrani og Ravello med sine fantastiske hager som henger over havet.

Den siste etappen av din reise på kysten vil ende med Amalfi. Gå gjennom labyrinten av stier, vil du føle at du går i Repubblica Marinara, den første italienske republikken av havet etter det romerske imperiens fall. Reisen slutter i Positano, en landsby med små hvite hus som er oppført på kysten, og tilbyr muligheten til å handle i de berømte butikkene Moda Positano, mens du nyter skjønnheten i havet.


Studer italiensk i Italia på ditt beste med vår offisielt anerkjente skole/>

Italiensk språkskole Accademia Leonardo er offisielt anerkjent av de italienske lokale myndighetene for utdanning (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - Provincial Borough for School - og Major House of Salerno). Accademia Leonardo italienske skoler er anerkjent av den svenske institusjonen for utdanning i utlandet (CSN) og er et CILS eksamenssenter anerkjent av "Università per Stranieri di Perugia", og er også et DITALS autorisert senter, opplæringsprogrammet for lærere som vil lære italiensk språk, anerkjent av Università di Perugia. Accademia Leonardo er også en partner med italienske skoler i Roma og italiensk språkskole i Firenze.

Last ned vår brosjyre og priser på italienske kurs og overnatting:

Brosjyre-Accademia-Leonardo-EN.pdf

Steder

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål