Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Introduksjon

Om Accademia Riaci

"Jeg forteller alltid elevene mine: I alle oss, på den mest hensiktsmessige måten, skjuler et lite, magisk kunstnerisk potensial tålmodig for å bli oppdaget."

"Lærerens oppgave er å vekke den magien i studentene og veilede dem til å søke etter den sanne kunsten og talentet og å lære dem gleden av å lære. Så lærerne skal ikke bare lære den tekniske kunnskapen, men også å gi næring til hver sin fantasi, fantasi og kulturen for å søke etter den sanne kunsten og talentet. " Accademia Riaci ærespresident, Raymond Riaci.

Vår historie

Arv fra det tradisjonelle håndverket og kunsten som blomstret i Toscana, spesielt i Firenze, feiret renessansen æra som den sanne perlen av kunst. Workshops og studioer av håndverkere var den viktigste drivkraften til byens produksjonsaktiviteter som hjalp Firenze virkelig blomstre som Italiens kunstneriske hovedstad i tiden, og de sammen med handelsmenn oppnådde herlighet og stor formue.

Tallrike flotte kunstneriske gjenstander ble opprettet for baptisteries i håndverkernes studioer, ofte gullsmeder. Et godt eksempel er Maestro Benvenuto Cellini, som lærte sin overlegne sculpting teknikker for å lage en naken statue ut av marmor til sine lærlinger i et studio et sted. I dag er disse oppdragene som er utført av den elskede Maestro, bevart i århundrer som et sant kunstverk. Denne arven av de sunn og spesielle tradisjonene i håndverk, som gull- og smykkerproduksjon, skulptur og maleri, ble heldigvis levet arvet over mange århundrer i Firenze og i hele Toscana-regionen.

Ved studiet i 1983 hadde Maestro Raymond Riaci en sterk visjon om å skape en skole som ikke bare lærte sine teknikker, men opplyste unge kunstnere med den livlige ånden og atmosfæren i renessansen, for å oppfylle sin livslang oppgave som Maestro. Slik ble Accademia Riaci grunnlagt: en skattekasse med tradisjonell kunst og dets uerstattelige teknikker. Undervisningen inneholder i hemmelighet teknikker som er ukjente for noen annen skole, og Accademia Riaci arbeider for å pleie og utvikle fantasi og fantasi i hver enkelt student.

Startet som et lite kunststudio, i dag har det samme lidenskapelige oppdraget opplyst ikke bare en single maestro, men et spektakulært lag lærere som representerer de beste italienske kunstnerne i Firenze, beholder grunnleggeren og ærespresidentens visjon om tradisjon og ånd, uttrykt i sitatet . Vår student kropp har representert over 50 land over hele verden, forfølge sin kunst innen design, håndverk, kunst, italiensk språk og italiensk kulinarisk kunst, og aldri sviktet å inspirere dem.

Undervisningsmetode og filosofi

Mission - "Leve fortiden, skape fremtiden"

Det endelige målet med Accademia Riacis utdanning er ikke bare fokusert på å undervise i tradisjonelle teknikker og stiler, men har som mål å veilede elevene til å utvikle sin egen kunstneriske sensitivitet, kreativitet og realisere sitt fulle potensiale.

Fra den tradisjonelle til de ultra moderne teknikker

Studentene kan velge å lære fra ulike fagområder og tradisjonell kunst som tilbys på akademiet. I motsetning til de siste trendene innen masseproduksjon, tror Accademia Riaci på høy kvalitet i stedet for kvantitet. Dette er grunnen til at design og teknikker av tradisjonell og klassisk kunst til de mest avanserte designene og teknikkene blir studert og ervervet gjennom mange timer praktisk praktisk opplæring i deres store valg. Studentene blir nurtured for å utvikle sin fantasi og fantasier - de mest verdifulle elementene til en kunstner. Professorer oppfordrer hver elev til å inspirere og utvikle hver elevs originalitet, ikke bare gjennom undervisningen, men også ved å hjelpe dem å oppdage "spesiell noe" om hver lærer.

Små Klasse Størrelser

Forskning viser at studenter som arbeider i små grupper pleier å lære mer og synes mer fornøyd med sine klasser. Lavere klassestørrelser er knyttet til positive utdanningsfordeler, for eksempel bedre testpoeng, færre utfall og høyere utdanningsnivåer. Derfor er Accademia Riaci klasser organisert i en liten gruppe studenter.

Skreddersydd opplæring

Akkurat som Leonardo da Vinci lærte sine assistenter, blir leksjonene gjennomført i nært forhold til hver elev, i tråd med deres evne og personlighet, og utfordrer både nybegynnere og erfarne fagfolk.

Accademia Riaci School Group

Accademia Riaci School Group består av tre skoler: Accademia Riaci, FCAS og ABC de 'Conti.

Hver skole tilbyr kurs i ulike fagområder:

  • Accademia Riaci: Kunst, Håndverk
  • FCAS: Kulinariske kunstkurs
  • ABC de 'Conti: Italiensk Språkkurs

Steder

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Spørsmål