Keystone logo
© Carrianna Field
Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Introduksjon

Adventia har vært i stand til å plukke opp den eksisterende luftfartsstradisjonen og opplevelsen i Matacán (Salamanca) siden "School of Flight without Visibility" ble opprettet i 1939. I sine mer enn 40 år av eksistens under forskjellige flagg utøver pilotene drømmen sin alle over hele verden og et betydelig antall av dem utgjør basen til de spanske flyselskapene.

Ved slutten av 1999, med deltagelse av State Society for Civil Aeronautical Education (SENASA) og inngåelsen av aksjeposten i de viktigste flyselskapene i Spania (Iberia - Air Europa - SAS - Spanair), Adventia, ble European College opprettet. of Aeronautics, en skole med en solid bedriftsstruktur og en viktig menneskelig kapital som ble født med et tydelig europeisk kall og er forpliktet til kvalitetsundervisning.

I april 2012 styrket Salamanca Progreso Foundation, (sammensatt av Salamanca Chamber of Commerce and Industry og Confederation of Salamanca Businessmen, CONFAES), selskapets soliditet, som styrkes med deltagelse av University of Salamanca gjennom graden i kommersiell luftfartpilot og luftoperasjon formalisert i 2013.

Adventia underviser i alle sine kurs i samsvar med den europeiske FCL-forskriften og er i sin tur en ATO-skole (godkjent opplæringsorganisasjon) godkjent av State Aviation Safety Agency (E-ATO 230).

Steder

  • Salamanca Airport

    Carretera Madrid, 37893, Salamanca Airport

    Programmer

    Spørsmål