Keystone logo
Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences

Introduksjon

Aeres University of Applied Sciences

Talent til å vokse. Det er det Aeres University of Applied Sciences står for. Vårt universitet er forankret i landbruket og pedagogisk høyere utdanning. Vi fokuserer på utdanning, forskning og kunnskapsdeling. Dette er hvordan vi bidra til utvikling av innovative fagfolk. Fagfolk som er i stand til å ta ansvarlige beslutninger i en kompleks verden, med et naturlig talent for å handle bærekraftig.

Aeres Universitetet har tre fakulteter: Dronten, Almere og Wageningen. Vi pleide å være to separate universiteter, men vi smeltet i 2013. Vi deler samme visjon og misjon, men vi har hver vår egen profil og identitet.

bachelorstudier

Våre bachelorprogrammer fører til nasjonalt anerkjent Ingenieur kvalifisering, noe som tilsvarer den britiske BSc (Honours) og den franske Licence Professionelle. Denne universitetsgrad er nasjonalt akkreditert og internasjonalt anerkjent av bedrifter og sivile organisasjoner. Varigheten av programmet er avhengig av faglig kvalifisering til studenten og kan ta 1- år, 1,5- år, 2- år eller 4 år.

Våre bachelorprogrammer er:

Animal Health & Welfare Aquatic Ecosystem Analysis Major International Agribusiness (EED) Major Plant Production (EED) EUs strukturfond Ledelse European Food Business Mat Chain Management Mat Entreprenørskap Food Safety Management Internasjonal Equine Business Management International Food Business Internasjonal Hagebruk og ledelse Internasjonal husdyrproduksjon

Vi tilbyr også en Master program i agribusiness Development.

Steder

 • Almere

  Aeres University of Applied Sciences De Drieslag 4 , 8251 JZ, Almere

  • Dronten

   Aeres University of Applied Sciences Stadhuisstraat 18, 1315 HC, Dronten

   Programmer

   Spørsmål