Keystone logo
Agricultural University Of Athens

Agricultural University Of Athens

Agricultural University Of Athens

Introduksjon

Agricultural University Of Athens (AUA) tilbyr utdannelse og forskning innen landbruksvitenskap på høyt nivå og høyere utdanning og forskning, og visjonen er å oppnå pedagogisk og forskningsekspertise for å oppta en dynamisk posisjon i det internasjonale akademiske miljøet.

I samsvar med sin tradisjonelle rolle som å svare på de produktive og utviklingsmessige behovene til den greske økonomien og samfunnet, griper AUA inn og utvikler seg i tråd med utviklingen og orienteringen av moderne utdanning og vitenskap. Videre er den i kontinuerlig kontakt med samfunnet for å komme med forslag og gi løsninger på problemer som oppstår innen jordbruksnæringen .

Agricultural University Of Athens (AUA) er det tredje eldste universitetet i Hellas, etter University of Athens og National Technical University of Athens ( Metsovio ).

Det ble etablert ved lov i 1920 (lov 1844/1920) som et uavhengig institutt for høyere utdanning med universitetsstatus under navnet Highest Agricultural School of Athens (HASA).

I 1989 ble HASA omdøpt til Agricultural University Of Athens og organisert i syv uavhengige akademiske avdelinger (presidentdekret 377/1989), og selv om dens greske tittel ble endret i 1995 (presidentdekret 226/1995), forble den engelske (AUA) uendret.

I henhold til artikkel 1 i AUAs interne forskrifter, “AUA gir utdanning på både lavere og videre nivå som dekker alle sektorer av landbruksaktivitet. Utdanningsprogrammene , som kombinerer teoretisk undervisning med laboratorieøvelser og praktisk opplæring, er basert på empirisk erfaring og er nært knyttet til problemene og perspektivene til gresk jordbruk. AUA- programmene tar sikte på å utstyre kandidatene for deres rolle som kompetente landbruksdrivere / agronomer, som kan gi opplæring og støtte til bonden, delta i planleggingen av landbruksutviklingen i landet, og gjennom sin forskning bidra til løsningen av problemer innen landbrukssektoren og til forvaltning av naturressurser for produksjon av landbruksprodukter. AUA fungerer som et senter for grunnleggende og anvendt forskning, med sikte på utvikling av landbruksvitenskap og selvhjulpenhet til gresk jordbruk til fordel for landbruksbefolkningen og det greske folket ”.

I henhold til presidentdekret 80/2013 ble det etablert to skoler innen universitetet, som inkluderer de syv foregående avdelingene: School of Agricultural Production, Infrastructure and Environment, og School of Food, Biotechnology and Development.

Steder

 • Athens

  Iera Odos,75, 118 55, Athens

  • Athens

   Iera Odos,75, 118 55, Athens

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål