Keystone logo
Agrocampus Ouest

Agrocampus Ouest

Agrocampus Ouest

Introduksjon

Den franske skolen for landbruk, mat, hagebruk og landskapsvitenskap ( Agrocampus Ouest ) er en intern skole fra National Institute of Higher Education for Agriculture, Food and the Environment, kalt "Insitut Agro".

National Institute of Higher Education for Agriculture, Food and the Environment, eller "Institut Agro", ble opprettet 1. januar 2020 ved å slå sammen to eksisterende Higher Education Agricultural Institutions: Agrocampus Ouest (AO) og Montpellier SupAgro (MSA).

Det nyopprettede instituttet er designet for å gi Frankrike en ledende institusjon på universitetsnivå som fokuserer på mat, jordbruk og miljø. Det har tre hovedmål: å trene studenter, drive akademisk og anvendt forskning, og overføre kunnskap til samfunnet.

Hvert år utdanner instituttet over 3 750 landbruksingeniører, master- og doktorgradsstudenter på sine 5 studiesteder for å møte verdens samfunns- og miljøutfordringer gjennom en systemisk tilnærming. Det har 210 forskningslektorer, som arbeider i 36 forskningsenheter. Et dedikert internasjonalt team med praktisk tilnærming fungerer sammen med akademikere og forskere.

Steder

 • Rennes

  Rue de Saint-Brieuc,65, 35000, Rennes

  • Angers

   Rue André le Notre,2, 49000, Angers

   Spørsmål