Keystone logo
AIDIMME

AIDIMME

AIDIMME

Introduksjon

Teknologisk institutt AIDIMME , er en privat non-profit sammenslutning av nasjonalt omfang, hvis formål er å fremme forbedring av selskapets konkurranseevne gjennom ID og både i deres produktive prosesser og i deres produkter.

Siden 1987 ble det gjennomført handlinger som var utformet i treningsfeltet, hvis formål var og er å trene tekniske spesialister som er i stand til umiddelbart å bli med i selskapet og bidra med den kunnskapen som er oppnådd for å kontinuerlig forbedre vårt produktive stoff.

Som et resultat av disse tiltakene ble det i 1993 lansert et initiativ som, med forbedringer og oppdateringer som kreves gjennom årene, har nått dagens, master i industriell avløpsvannbehandling og gjenvinningsteknologi .

År senere, i 2002, i lys av de eksisterende behovene til selskaper innen prosesshåndtering, ble mastergrad i kvalitetssystem, miljø og arbeidsmessig risikoforebygging ledet , en kvalifisering for profesjonell praksis som senior tekniker i PRL .

I 2007 og før det nye europeiske universitetets rammeverk født i Bologna og behovet for å gi denne mastergraden offisiell status, etableres en samarbeidsavtale mellom AIMME og Det katolske universitetet i Valencia - UCV , som oppnår samme verifisering av En del av utdanningsdepartementet i begge grader.

I 2014 foreslår AIMME og UCV behovet for å gi master i systemadministrasjon med en tilleggsverdi, et differensierende element som forbedrer konkurransesituasjonen til våre studenter på arbeidsmarkedet. Som et resultat av denne analysen presenteres en ny Dobbel Master grad for studieåret 2015-2016, som fullfører emnene til den forrige mastergrad i systemadministrasjon, men gir studentene mulighet til å skaffe to universitetsmastergrader i ett emne:

  • Mastergrad i integrert styring av kvalitetssystemer, miljø og sikkerhet og helse på arbeidsplassen
  • Mastergrad i arbeidsmessig risikoforebygging

Til slutt, i 2016, etter et år med felles arbeid med AIDIMAs teknologisenter , smelter metallteknologi (AIMME) og tre (AIDIMA) teknologiske sentre sammen, noe som resulterer i etableringen av Metalworking Technology Institute, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , forny avtalen med det katolske universitetet i Valencia UCV og fortsetter derfor med samarbeidet i universitetets mastergrad, siden da, AIDIMME - UCV .

AIDIMME -UCV mastergrader som offisielle universitetsgradsstudier, tillater studenter å søke om stipend, gjennomføre praksis, fortsette med doktorgradsstudier, oppnå poeng i konkurranseprøver og er gyldige i alle land i EU og godkjent i ethvert annet land verden.

Steder

  • Valencia

    Sede Santa Úrsula. Calle Guillem de Castro, 94., 46001, Valencia

    Spørsmål