Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Introduksjon

Velkommen til Africa International University

Africa International University er et chartret kristent universitet som ligger i det fredelige miljøet til Karen, en strategisk beliggenhet, rolig og bidrar til læring. Africa International University utdanner for tiden studenter i teologi, virksomhet, IKT, psykologi, språk, samfunnsutvikling, lingvistisk ledelse og utdanning.

Universitetet har ansatte og studenter fra over 32 land fra de fem kontinentene. I år tok universitetet studenter fra blant annet Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, USA, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Kongo DRC, Malawi, Seychellene, Gambia, Etiopia, Eretria Sør -Sudan.

46629_4.JPG

Universitetet håper å lære flere Kristus-sentrerte ledere for kirken i Afrika og utover til aktivt og positivt å delta for å påvirke verden. Vi har designet våre programmer på de ulike områdene av profesjonell spesialisering for våre kandidater for å overføre læringen til karrieren. Universitetet har moderne fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt behagelig og ressurssterk. Vi har et velfylt bibliotek, med en bok og moderne læremateriell. Universitetet har en moderne IKT-lab og 24-timers tilgang til WIFI. For de som er villige til å være innbyggere ved universitetet, har vi moderne betjente leiligheter for å gjøre oppholdet ditt behagelig.

Studiemåter:

  • Fulltid
  • Kveldsundervisning
  • Skolebasert
  • Avstand og e-læring

Opptaket er i januar, mai, september og skoleferier for skolebaserte (april, august og desember).

46626_3.JPG

Steder

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Spørsmål