Keystone logo
Ala-Edge

Ala-Edge

Ala-Edge

Introduksjon

Om oss

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) er et pedagogisk tjenester selskap basert i Toledo, Ohio. Selskapet startet som leverandør av standardiserte tester forberedelsestrening og faglig veiledning. Hovedmålmarkedet var internasjonale studenter som trengte å oppnå høy score i engelsk ferdighets- eller plasseringstester.

Ala-Edge forpliktet seg til å gi studentene en solid pedagogisk og profesjonell opplæringstjeneste. Vi er ikke bare forpliktet til å garantere serviceutmerket, men vi trives også til å veilede elevene gjennom å nå sine relevante mål. For å oppnå dette har vi håndplukket et høykvalitets team av kvalifiserte trenere og veiledere som ikke bare har fått ulike ferdigheter, men som også driver lidenskap for å overføre kunnskap for å overgå forventningene fra våre tjenester.

Vårt slogan er "Vår banebrytende tjeneste Advant-edge til din fremtidige fordel!" .

80111_pexels-photo-207569.jpeg

Oppdrag

Vårt oppdrag er å gi studentene en unik opplevelse og overgå forventningen deres med et fokusert kvalitetsutbud og dyktighet. Vi er alltid der for å imøtekomme behovene til våre studenter som trenger fremskritt på engelsk for deres faglige, faglige og personlige behov. Vi streber etter å gi høykvalitets instruksjon og er forpliktet til å skape et positivt læringsmiljø. Dermed fremmer vi de fire nøkkelverdiene: Excellence, Diversity, Professionalism and Consistency. Vi tilbyr også moderne undervisning, effektive vurderingsverktøy og kvalifiserte trenere / instruktører for å sikre at våre studenter vil oppfylle sine læringsmål.

80112_pexels-photo-745045.jpeg

Nøkkeltjenester

Intensiv engelsk språkopplæring: Vi driver profesjonelt Intensive Language Learning Programme (ILP) på Davis College. ILP er et intensivt engelskspråklig eksamensbevis godkjent av Statens yrkeskollegium

Standardisert test forberedelse: Vi tilbyr test forberedelse kurs for TOEFL, IELTS, MELAB, PTE, og andre engelsk ferdighetsprøver. Våre andre tilbud varierer fra forberedelseskurs for å oppnå opptakstest, som GMAT, GRE og LSAT. Vi tilbyr kurs på heltid, deltid og på forespørsel for å møte studenters læringsbehov og hjelpe dem med å oppnå sine akademiske behov.

Sommeren EduFun: For å forbedre engelsksprogskompetanse og IELTS / TOEFL-testen tar du ferdigheter i sommerferien mens du har det gøy, da kom du til riktig sted der utdanning

Steder

 • Toledo

  Columbus, Ohio, 43210, Toledo

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål