Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Introduksjon

Harold Lloyd Murphy Graduate School

Din beslutning om å fortsette din utdanning er et bevis på ditt ønske om å få en direkte innvirkning på denne verden. Og om du vil lære morgendagens ledere, jobbe for å kurere for sykdom eller bli en sann agent for politisk endring, er ASU forpliktet til å gi deg fakultetet, ressursene og førsteklasses utdanning du trenger for å lykkes.

Nå er det på tide å finne fremtiden i forskning, rehabilitering, rådgivning, utdanning eller politikk med avansert utdannet eller doktorgrad fra Graduate School ved Alabama State University.

Visjonen for høyere utdanning

Visjonen for utdannet utdanning er som følger: Fremme av et synergistisk miljø for å støtte en transformasjons- og verdensklassert utdannelse på Alabama State University.

Harold Lloyd Murphy Graduate School Mission

Det grunnleggende oppdraget for The Murphy Graduate School er å (1) gi ledelse for universitetets doktorgrad, pedagogisk spesialist, mastergrad og sertifikat nivå, post-baccalaureate grad programmer; (2) tjene som campus-bred fortaler for fremskritt av høyere utdanning; Og (3) gi tilsyn med standarder for fortreffelighet, rettferdighet og egenkapital i alle kandidatprogrammer.

Alabama State University er et student-sentrert, nærende, omfattende og mangfoldig offentlig historisk svart universitet forpliktet til å oppnå fortreffelighet i undervisning, forskning og offentlig tjeneste. Universitetet oppfyller sitt oppdrag gjennom å fremme kritisk tanke, kunstnerisk kreativitet, faglig kompetanse og ansvarlig medborgerskap i sine studenter; Ved å legge til kroppens kunnskap for å forbedre livskvaliteten gjennom forskning og funn; Og ved å bidra til å fremme staten og nasjonen gjennom gjennomtenkt offentlig tjeneste. Universitetet opprettholder bachelorutdanning gjennom doktorgrader, opprettholder et vitenskapelig og kreativt fakultet, toppmoderne fasiliteter og en levende atmosfære der alle medlemmer av campus samfunnet kan jobbe og lære i hyggelige og givende omgivelser. I samsvar med forsikringen om at rase, kjønn eller økonomisk status hemmer intelligens, kreativitet eller prestasjon, tilbyr ASU en bro til suksess for de som forplikter seg til å forfølge byggeklossene av utvikling, fokus, utholdenhet og belønning.

Steder

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Spørsmål