Keystone logo
Albany State University

Albany State University

Albany State University

Introduksjon

Albany State University vil være et verdensomspennende omfattende universitet og en kraftig katalysator for økonomisk vekst og utvikling av Sørvest-Georgia. ASU vil bli anerkjent for sin innovative og kreative levering av gode utdannelsesprogrammer, bred samfunnsengasjement og offentlig tjeneste, og kreativt stipend og anvendt forskning, som alle beriker livene til de ulike valgkredsene som serveres av universitetet.

Albany State University , en stolt medlem institusjon av University System of Georgia, hever sin samfunn og region ved å tilby et bredt utvalg av kandidater, baccalaureate, tilknyttede og sertifikat programmer på sine hoved campus i Albany, samt på strategisk plassert grenen nettsteder og online. Forpliktet til ekspertise i undervisning og læring, forbereder universitetet studenter til å være effektive bidragsytere til et globalt mangfoldig samfunn der kunnskap og teknologi skaper muligheter for personlig og profesjonell suksess. ASU respekterer og bygger på den historiske røtter av sine institusjonelle forgjengere med sitt engasjement for tilgang og en sterk liberal artsarv som respekterer mangfoldet i alle sine former og gir alle studenter grunnlaget de trenger for å lykkes. Gjennom kreativt stipend, forskning og offentlig tjeneste danner universitetets fakultet, ansatte, studenter og administratorer strategiske allianser internt og eksternt for å fremme samfunns- og økonomisk utvikling, noe som resulterer i en bedre livskvalitet for innbyggerne i sørvest Georgia og utover.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Albany

    College Drive,504, 31705, Albany

Spørsmål