Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Introduksjon

Alexander College har en lang historie med utdanningsekspertise, og dette skyldes, i liten grad, våre etablerte britiske forbindelser og samarbeid med akkrediterte britiske universiteter og tildelingsorganer. Gjennom årene har vi etablert en rekke nære koblinger, og i tillegg til våre egne anerkjente programmer, tilbyr vi for tiden britiske grunn- og videreutdanning i samarbeid med Canterbury Christ Church University (CCCU).

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræv / pexels

Å bestemme seg for å studere for en grad er ikke et lett valg; det krever et høyt nivå av engasjement og engasjement for å lykkes. Hos Alexander forstår vi dette og streber etter å gjøre tiden din med oss til en hyggelig, givende og verdig opplevelse.

Vi oppfordrer til høflighet, omtanke og teamarbeid, verdsetter akademisk frihet, søker like muligheter og sørger for studenter med spesifikke behov. Vi verdsetter studentens engasjement i beslutningsprosesser på alle studienivåer, og vi støtter og veileder studenter for å få mest mulig ut av læringsmulighetene som gis og samarbeide for å forbedre kvaliteten på miljøet.

Våre erfarne forelesere, akademiske eksperter og profesjonell støttepersonell er opptatt av å gi deg en pedagogisk opplevelse som vil øke din uavhengighet, bygge dine overførbare ferdigheter og utvikle din kritiske tenkning. Gjennom innovative læringsmetoder vil du bli oppmuntret til å styrke din arbeidsevne og lære uavhengig av å sette fagkunnskapene dine ut i livet. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Det er visse egenskaper som alle på Alexander College deler. Våre kandidater er faglig innstilt, forskningsfaglige, praksisinformerte, innovative, etiske og globalt bevisste. De er ambisiøse, motiverte og klare for arbeid og / eller videre studier. Dette er bare noen av de karakteristiske trekkene som gjør våre nyutdannede til et opplagt valg for arbeid.

Høgskoleutdanning og en universitetsgrad kan forandre livet ditt og underveis vil det gi deg muligheten til å ta risiko, utfordre deg selv, utvikle uavhengig tenkning, oppnå dine ambisjoner og bygge vennskap som vil vare livet ut.

Vi håper å høre fra deg snart! Fauxels / Pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Steder

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Spørsmål