Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Allen University

Allen University

Allen University

Introduksjon

Laget ut av African Methodist Episcopal (AME) KirkeØnske om å utdanne nylig frigitte slaver, Allen universitet ble grunnlagt i 1870 som en Privat, Christian, liberal arts, Historisk Black College og University (HBCU).

dtyka

Allen universitet er oppkalt etter Richard Allen, Grunnleggeren av AME Church. Allen universitet, Anerkjent som det første universitetet i Sør-Carolina grunnlagt av Afro-amerikanere for utdanning av afro-amerikanereEr også det første universitet oppkalt etter en Afroamerikaner. Mens innledende fokus Allen universitet var trening ministre og lærere, har universitetet vokst gjennom årene for å trene og utruste kandidater i andre fagområder. Universitetet er forpliktet til å gi den høyeste kvaliteten på undervisningen til sine studenter.

Dedikert til Student Achievement

I dag, Allen universitet har vokst til å tilby 21-konsentrasjoner i åtte akademiske fagretninger inkludert matematikk og naturvitenskap, humaniora, økonomi og administrasjon, religion og samfunnsfag. Hvert medlem av vår undervisning fakultetet har en mastergradMed mange inneholder PhD`er. studenter ved Allen universitet nyte en tett sammensveiset læringsfellesskap med en dedikert fakultet og tilgang til reelle erfaringer. Når du går til fots på campus, blir du en del av Allen familien.

Steder

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Programmer

Spørsmål