Keystone logo
© Carrianna Field
Allwomen

Allwomen

Allwomen

Introduksjon

Vi tror at enhver bakgrunn er den rette bakgrunnen for å bli kvinne innen teknologi. Derfor designer vi programmene våre slik at du kan gå fra 0 til 100, og vi tilbyr veiledning og assistanse fra begynnelse til slutt. Fordi fortiden din ikke burde være et hinder i din fremtidige karriere!

Gjennom programmene våre lærer vi deg hvordan du blir en dataforsker, produktsjef eller UX-designer basert på dine ambisjoner. Hver klasse er tilpasset studentenes egne interesser og er inspirert av å finne løsninger på virkelige problemer. Dette kulminerer i en mulighet til å bygge ditt eget prosjekt drevet av dine personlige lidenskaper.

For tiden mangler kvinner trygge og positive miljøer der hver person gjerne kan lære av (og med) hverandre. Derfor bestemte vi oss for å lage et akademi som gir denne plassen spesielt for kvinner. Men vi elsker fortsatt våre allierte, som er velkomne til å delta på våre arrangementer og spesielle anledninger!

Våre programmer er designet og undervist av profesjonelle kvinnelige tekniske eksperter, som vil forberede deg på å mestre ferdighetene du trenger for å lykkes i din tekniske karriere. Fremtiden for teknologi trenger flere kvinner - og vi er her for å få det til.

Steder

 • Barcelona

  Av. de Francesc Cambó, 17, 08003, Barcelona

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål