Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Introduksjon

Kort informasjon om utdanningsorganisasjon:

Pedagogiske universitet gir utdanningssystemet i byen og utkanten av spesialister av ulike profiler, med opplæring av lærere, pedagoger, psykologer, logopeder, lærere i ekstra utdanning. I tillegg akkumulerer AltGPU den potensielle utviklingen i regionen, og danner kanten av lærere i skolene som er utformet for å fremme kulturell og pedagogisk grunnlag i samfunnet, for å trene og utdanne fremtidige ingeniører, leger, kulturarbeidere .

Nå studerer mer enn seks tusen studenter ved AltSPU . Profesjonell opplæring ved universitetet blir utført i henhold til de pedagogiske programmer av bachelorstudiet. AltGPU jevnlig åpne nye spesialiteter som tilfredsstiller kravene til tider og samfunn: "Organisering av arbeidet med ungdom", "Physical Culture" (trener), "russisk språk og litteratur i arbeidet med barn med nedsatt funksjonsevne" og andre. Pedagogisk University er en av de få universitetene i regionen, hvor antall budsjett steder ikke bare holder seg på et stabilt nivå, men også øker, noe som selvsagt tiltrekker søkere.

Sammen med undervisning områder er implementert humanitære programmer, sosiale sykluser, innen økonomi og ledelse, kunst og kultur, service, informatikk og datateknikk.

I AltGPU er to avhandlingen råd: avhandling kommunestyret på spesialitet «Generell pedagogikk, historie pedagogikk og utdanning (pedagogiske fag)", 'teori og metoder for Professional Education (pedagogiske vitenskaper)' og styret 'germanske språk', som er den eneste av sitt slag i territoriet Sibiriske og fjerne østlige føderale distrikter .

Steder

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Spørsmål