Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introduksjon

The American Consortium of Universities (ACU) er en gruppe akkreditert institusjoner for høyere utdanning med overlegen programmer og funksjoner. Dens medlemmer tjener de utdanningsbehovene til tusenvis av internasjonale studenter fra hele verden. Omfanget av ACUs tilbud er variert og vidtgående, alt fra tilknyttet grader til doktorgradsprogrammer på en rekke felt, inkludert avansert vitenskap, ingeniørfag og teknologi, og programmer som er så forskjellige som regnskap, ingeniørfag, lov, næringsliv, tekstiler, ernæring og Sports medisin. ACU handler ikke bare om sterke akademiske programmer. Internasjonale studenter trives i institusjoner som er forpliktet til internasjonal utdanning, slik det fremgår av ressursene - folk, fasiliteter, støttetjenester, etc. - de bruker det. Denne forpliktelsen kommer fra et oppdrag, ikke bare for å hjelpe internasjonale studenter til å utmerke seg lærerikt, men å oppnå deres bidrag til å berike faglige og læringsmiljøer for amerikanske studenter. Det kommer også fra institusjoner i ACU for å sende amerikanske studenter til andre land for å studere; deres kulturelle læring fører dem til å bli bedre globale borgere og medstudenter med internasjonale studenter når de kommer tilbake. American Consortium of Universities (ACU) forenkler internasjonal studentopptak til utdannet og bachelorstudier ved sine medlemsinstitusjoner, som tilbyr et bredt spekter av gode akademiske programmer og tjenester. Bistand til studenter for å oppnå flyt på engelsk og justere til det nye faglige og kulturelle miljøet er gitt av INTERLINK-sentrene på hver campus.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU LOCATIONS

ACU Locations Map

MEDLEMMER

Valparaiso University Valparaiso University (Valpo) er et privat universitet på 4.500 amerikanske og internasjonale studenter fra USA og 40 land over hele verden. Valpo er konsekvent rangert som en av Midtvestens toppuniversiteter, og er oppført blant de universitetene i USA som tilbyr den beste verdien for pris. Valpo har hatt en lang og stolt tradisjon for å ønske internasjonale studenter velkommen til alle kulturelle tradisjoner og bakgrunner. Universitetet tar sikte på å fremme sann internasjonal utdanning for sine studenter og fakultet, og tilbyr mange programmer som involverer studenter og fakultet i tverrkulturelle dialoger, kulturutveksling, utdanning i utlandet og servicemuligheter. Valpo ligger bare en time fra Chicago i en trygg og vennlig by på 31.000.

University of North Carolina at Greensboro Universitetet i North Carolina i Greensboro (UNCG) er et utfordrende, støttende og engasjert samfunn som skiller seg fra andre universiteter på grunn av vår felles verdi til "Gjør noe større helt." Vi definerer excellence ikke bare av menneskene vi tiltrekker seg og det høye prestasjonsnivået de forfølger, men også av de meningsfulle bidragene de gjør. Med en overbevisning om å styrke alle, har vi skapt et unikt miljø for samarbeid og inklusivitet som brenser nysgjerrighet og lidenskap. Vårt mangfoldige samfunn er satt sammen av en forståelse av at det som betyr noe mer enn lærdomene i klasserommet, er hvordan de videreføres for å gjøre en forskjell i våre karrierer og lokalsamfunn. Integrering av interkulturell og internasjonal erfaring og perspektiver i hver elevs lærerfaring, UNCG er et globalt universitet der mennesker av enhver rasemessig eller etnisk identitet, alder eller bakgrunn kan oppnå en informert forståelse av sine egne og forskjellige kulturer. Det er et samfunn av aktivt engasjert studenter, fakultet, ansatte og alumner grunnlagt på åpen dialog, felles ansvar og respekt for de ulike bidragene til hvert medlem.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) er et akkreditert, omfattende universitet, kjent for sitt engasjement for akademisk fortreffelighet, liberal arts, sosial rettferdighet og service. Klassifisert blant de øverste regionale universitetene, tilbyr SAU mer enn 70 studieområder som fører til bachelor-, mastergrad og doktorgrad. De vanligste delene av grunnstudiet for sine internasjonale studenter er Engineering, Computer Science, Business og Management. På kandidatnivå, er programmene med høy internasjonal innmelding Master of Accounting, Master of Business Administration, og Master of Science i Informasjonsteknologi Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), et offentlig doktorgradsuniversitet som tilbyr bachelorstudier og høyere utdanning i mer enn 100 majors, gir fremragende pedagogiske muligheter til studenter, øker livskvaliteten ved å formidle kunnskap gjennom undervisning og forskning, og fremmer kreativ og vitenskapelig programmering.

Montana State University Montana State University ligger i en av de mest spektakulære høyskoleinnstillingene i USA. Det gir alle fordelene ved et større universitet med det vennlige samfunnet på en mindre campus. MSU er grunnlagt som en omfattende, offentlig landbasert institusjon i 1893, og er blant de 50 mest teknologisk avanserte universiteter i verden. Av sine 16.440 studenter er 722 internasjonale fra 75 forskjellige land. MSUs lave student til fakultetforhold på 19: 1 gjør professorer tilgjengelige og gir praktisk læringsmuligheter. MSU studenter kan utforske sine interesser, få nye perspektiver, og få den profesjonelle kanten som trengs for å bygge en dynamisk fremtid.

Seattle Pacific University Studenter velger Seattle Pacific University (SPU) for sine strenge akademikere, støttende samfunn, Stellar Seattle plassering, og en visjon å engasjere kulturen og forandre verden. SPU er et kristent universitet med mer enn 4000 kandidater og studenter fra 39 land og 45 stater. SPU-kandidater er kjent for kompetanse og karakter, noe som gir positive endringer i samfunn rundt om i verden.

INTERLINK Språksenter Suksess i dagens verden krever økt tverrkulturell kompetanse og effektive kommunikasjonsevner. Ferdighet på et andre språk, spesielt engelsk, er avgjørende for internasjonale studenter og forretningsfolk. Til dette formål gir INTERLINK en unik læreplan, inspirert av å lære teorier, forskning og praktiske applikasjoner. INTERLINK-erfaringen gjør det mulig for elevene å delta aktivt i ulike språklige, akademiske og tverrkulturelle innstillinger. Individuelle behov og fremskritt overvåkes nøye, og gjennom hele denne prosessen får elevene oppmuntring, støtte og assistanse. Ligger på campusene på topprangerte amerikanske universiteter, tilbyr INTERLINK sine studenter full tilgang til alle fasiliteter og mange akademiske tjenester, inkludert assistanse med betinget opptak til disse institusjonene. I tillegg kan studentene møte amerikanske studenter og professorer, revidere eller ta klasser for kreditt, og oppleve universitetets campusliv. Gjennom studenters opphold hjelper dedikert fakultet og medarbeider dem med sine personlige, kulturelle og faglige utfordringer.

UNCGMAIN03

Betinget opptak

Akademisk kvalifiserte studenter som ikke har den nødvendige ferdigheten på engelsk, kan innvilges betinget av en ACU-medlemsinstitusjon dersom de melder på INTERLINK før studietidspunktet starter. Etter vellykket gjennomføring av programmet og ved å oppfylle vilkårene som angitt i den opprinnelige betingede opptaksbrevet til ACUs medlemsinstitusjon, kan de bli tatt opp som vanlige studenter. Noen ACU medlems universiteter krever at studentene sender inn utfylte søknadsskjemaer, offisielle transkripsjoner fra skolene som tidligere deltok, dokumentasjon om økonomi, og kanskje anbefalingsbrev. Andre universiteter trenger bare å gjennomgå offisielle transkripsjoner for å avgjøre om en student er betinget tillatelse. I alle tilfeller vil en av betingelsene enten være å oppnå en spesifisert TOEFL- eller IELTS-poengsum eller fullføre INTERLINK-programmet med hell. Bistand ved søknad til universiteter er gratis tilgjengelig for alle INTERLINK-studenter.

Steder

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, USA

   • Bozeman

    Bozeman, USA

    Spørsmål