Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Introduksjon

American English Institute er et intensivt engelsk og Testforberedelser senter som hjelper internasjonale studenter forbedre sin engelsk og få testresultatene de trenger for å legge inn et amerikansk college eller universitet. Vi hjelper også fagfolk til å forbedre sin engelsk og tilegne seg nye ferdigheter for å avansere i sin karriere. Våre programmer hjelpe studentene forbedre sin engelsk raskt slik at de kan nå sine mål og drømmer.

Hvorfor Studentene velger amerikansk engelsk Institute

Studentene velger amerikansk engelsk Institute fordi vi tilby små, dynamiske klasser med vennlig instruktører og ansatte. Sertifiserte ESL instruktører gjør læring lett, og elevene får tillit i alle engelskkunnskaper raskt.

Vår beliggenhet

AEI ligger i vakre Sør-California i byen Riverside, som ligger bare 90 km fra Los Angeles. Å studere i Riverside betyr elevene har enkel tilgang til Southern California strender og de beste turistmål inkludert Disneyland, Universal Studios og LA Lakers og Clippers basketball spill. Riverside gir studentene en trygg studiemiljø med mange butikker, restauranter og utendørs aktiviteter å utforske etter klasse.

American English instituttets Verdier

Opprette høyeste kvalitet pensum Gir overlegen instruksjon til elevene Tilbyr eksepsjonell støttetjenester, inkludert muligheter for tjeneste læring og fritidsaktiviteter, samt homestay plassering Opprette et læringsmiljø som er strenge og engasjere seg i en trygg og hyggelig atmosfære Respektere alle, å være ærlig, og ler ofte Tilbyr én-one-en test forberedelse i TOEFL, IELTS, GRE, GMAT spesielt for internasjonale studenter

Steder

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål