Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Introduksjon

Den American Film Institute er USAs løfte om å bevare arven fra filmen, for å hedre kunstnere og deres arbeid og å utdanne neste generasjon av fortellere. Som en nonprofit pedagogisk arts organisasjon, AFI gir lederskap i film og fjernsyn, og er dedikert til tiltak som engasjerer fortiden, nåtiden og fremtiden for de bevegelige bildekunst. De AFI Arkiv og AFI Catalog av spillefilm bevare Arven etter USAs filmarven for kommende generasjoner, Bestående av sjeldne opptakene fra hele historien av bevegelige bilder og kompilere en autoritativ oversikt over de første 100 årene av amerikansk film.

AFI hedrer film-og TV kunstnere og deres arbeid ved å legge en rekke årlige programmer og spesielle arrangementer, inkludert AFI Livet Achievement Award og AFI AWARDS. AFI Livet Achievement Award har vært den høyeste ære for en karriere innen film og viser den enorme kraften og filmkunsten. AFI Awards, instituttets 21. århundre film og fjernsyn almanakk, feirer de mest fremragende filmer og TV-programmer i året og de kreative teamene bak dem i en ikke-konkurrerende atmosfære. AFI applauderer filmskapere og filmentusiaster med filmutstillinger gjennom hele året; AFI DOCSPresenterer fem dager i internasjonale dokumentarer og er den eneste festivalen i USA dedikert til filmvisninger og hendelser som knytter publikum, filmskapere og politiske ledere i Washington, DC; de AFI Silver Theatre and Cultural Center tilbyr året rundt programmering i Washington, DC området; AFI FEST presentert av Audi, til instituttets utstillingsvindu for de beste festivalfilmer i året og en mulighet for master filmskapere og nye kunstnere kommer sammen med publikum i hjertet av Hollywood. AFI FEST er den eneste festivalen i sin vekst som er gratis for publikum. AFI's bemerkelsesverdige 100 år ... 100 filmer listene gjeninnføre klassiske amerikanske filmer til millioner av filmelskere over hele verden.

AFI utdanner neste generasjon av fortellere på AFI Conservatory, Som har vært konsekvent anerkjent som en av verdens fremste filmskoler. Vinterhagen er samarbeidende, hands-on produksjonsmiljø med vekt på historiefortelling skryte anerkjente alumni inkludert Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick og mange, mange flere. AFI Conservatory tilbyr en to-årig Master of Fine Arts grad i seks fagområder: foto, regi, redigering, produksjon, produksjonsdesign og Screenwriting.

Den prestisjetunge forstanderskapet, ledet av Sir Howard Stringer, og styret, ledet av Bob Daly, sammen med konsernsjef Bob Gazzale, består av nøkkeltall fra underholdning, næringsliv og fagmiljøer som veileder AFI. Som en nonprofit pedagogisk organisasjon, avhengig av generøs økonomisk støtte fra bevegelige bilder kunst entusiaster som deg til å gi støtte til sine programmer og satsinger. Bli AFI medlem i dag og spille en del i å bevare samt gjøre amerikansk filmhistorie.

Steder

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Spørsmål