Keystone logo
American International Theism University

American International Theism University

American International Theism University

Introduksjon

AITU tilbyr bare utdanningsprogrammer som forbereder studentene på religiøse yrker som ministre, fagpersoner eller lekfolk i departementet, rådgivning, teisme, utdanning, administrasjon, musikk, billedkunst, mediekommunikasjon eller sosialt arbeid.

Våre fakultetsmedlemmer blir valgt basert på deres sterke akademiske fundament, læringsgrunnlag og fornuftige erfaring. De viser en imponerende balanse mellom pedagogisk forskning og virkelige erfaringer, som hjelper studentene våre til å vokse og lære av hvert kurs.

Studentene våre kan bruke sine lærte erfaringer på jobben etter endt utdannelse. Og hvis det noen gang er behov for ekstra hjelp i fremtiden, er vårt høyt spesialiserte fakultet alltid tilgjengelig for nyutdannede.

AITU bruker et banebrytende Learning Management System, der studentene kan logge på klasserommene på fritiden, delta i klassediskusjoner og introduksjoner til blandet media og få tilgang til AITU online-bibliotek. Studentene kan tjene sine grader til en rimelig pris uten å gå i gjeld.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Steder

  • Englewood

    1460 S McCall Road Suite 5 Englewood, Florida 34223, 34223, Englewood

Spørsmål