Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Introduksjon

Den første i amerikansk stil, engelsk språk, liberal arts utdanningsinstitusjon i Øst-Europa, det amerikanske universitetet i Bulgaria (AUBG) er et unikt samarbeids venture etablert med støtte fra USA og bulgarske myndigheter, Open Society Institute og University of Maine.

AUBG er en privat finansiert, ikke-for-profit institusjon. Skole og private donasjoner, samt tilskudd, finansiere sine pedagogiske aktiviteter. Det åpnet sine dører i september 1991, med en første-års klassen av 208 studenter og 16 heltids fakultetet medlemmer.

Siden den gang har den livlige byen Blagoevgrad i sørvest Bulgaria blitt et fristed for faglig dyktighet, kreativitet og kulturelt mangfold. I dag, rundt 1100 nysgjerrige, engasjerte og dyktige studenter fra over 40 land kommer sammen for å bo og studere i et støttende og sikkert samfunn og fordype seg i vår første-rate amerikansk liberal arts utdanning.

Verdensklasse fakultetet medlemmer kommer fra beste skolene i fem kontinenter for å skape en innovativ og virkelige verden læringsmiljø som er unikt i Europa. Across kunst, humaniora, forretning og teknologi, AUBG studentene fritt til å velge sine egne studieområdene, og satt sin egen læreplan.

De utvikler seg nysgjerrige og medfølende ledere, kreative problemløsere og ansvarlige globale borgere. Våre studenter har et rykte for å lykkes i sine karrierer, og i høyere studier, med mange går videre til verdens ledende skoler og arbeidsgivere, og alle blir verdsatt medlemmer av vår tett sammensveiset globalt nettverk av alumni.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål