Keystone logo
American University of Barbados

American University of Barbados

American University of Barbados

Introduksjon

American University of Barbados , School of Medicine med sitt campus i Wildey, Barbados er et populært valg når man vurderer alternativer for å studere medisin i Karibia. AUB tilbyr sine studenter en omfattende medisinsk læreplan og kvalitetsutdanning. Medisinskolen er akkreditert av CAAM-HP og Barbados akkrediteringsråd (BAC). Det er også oppført av World Federation for Medical Education (WFME) og Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER) i World Directory of Medical Schools. Dermed er AUB -utdannelser anerkjent over hele verden.

AUBs eksemplariske utdanningsmodell omfatter en integrert USA-basert læreplan med omfattende USMLE-forberedelser, forskningsprogrammer og samfunnsbaserte arrangementer i et flerkulturelt miljø som utdanner studenter i en rekke akademiske og profesjonelle disipliner, noe som fører til et bredere perspektiv og rikere læringserfaring. Programmene ledes av dedikerte og erfarne fakulteter som kombinerer streng undervisning i klasserommet med mentorskap. AUB nærer studentene til å bli kompetente helsepersonell, og siden gradene er anerkjent globalt, åpner det Pathways for mange land. Læreplanen for medisinsk skole er et eksempel på innovasjon ved bruk av høyteknologiske læringsverktøy, og den geniale entusiasmen tar sikte på å utdanne unge medisinske kandidater og forberede dem som neste generasjon helsedirektører. Under Clinical Science Program (Rotations) deltar studentene i veiledet pasientbehandling som roterer gjennom ulike medisinske spesialiteter. AUB vurderer kontinuerlig mulighetene for å utvide den kliniske eksponeringen til studentene våre i USA og andre land.

Læring i klasserommet møter den virkelige opplevelsen, som kompletterer kurs med praktisk erfaring på vår fellesklinikk på campus. Det gir studentene en mulighet til å samhandle med pasienter og annet helsepersonell helt fra begynnelsen av deres medisinske reise. Det legges betydelig vekt på å utvikle profesjonalitet og humanisme, samt engasjement for fellesskapet og kulturelt mangfold gjennom studien.

AUB gir studentene en plattform for å utvikle helhetlig, mens det gunstige miljøet gjør det enkelt for dem å tilpasse seg den karibiske kulturen. I tillegg til å gi utdanning av høy kvalitet, streber AUB etter å sikre at studentene vokser faglig, profesjonelt og sosialt. Disse egenskapene tror vi snart vil se det American University of Barbados utvikle seg som et av de mest ettertraktede navnene innen medisin og også eskalere stigen på karibisk rangering for medisinske skoler. Skolen følger en helhetlig opptaksprosess der opptakskomiteen vurderer potensielle studenter på grunnlag av deres studiepoeng. Med en rullende opptaksretningslinjer blir søknader godtatt hele året, med klasser som starter i henholdsvis januar, mai og september.

motto

'Kunnskap for livet'

Syn

AUB ønsker å produsere medisinske kandidater som er følelsesmessig og kulturelt følsomme med kompetanse i verdensklasse, slik at de kan bli verdsatt og respektert som ansvarlige borgere. Målet med universitetet er ikke bare å produsere leger med god klinisk kunnskap, men også å innpode dem etikk og verdier som de kan behandle sine pasienter med et menneskelig preg på.

Oppdrag

AUB søker å gi medisinsk utdanning i verdensklasse med avansert og innovativ teknologi i et miljø som fremmer anerkjennende undersøkelser, menneskelig følsomhet og samarbeidende forskning som tar sikte på å redusere menneskelig lidelse og smerte.

Nøkkelfunksjoner: Hvorfor velge AUB

 1. Strukturert integreringsmetodikk
  Undervisning gjennom strukturert integreringsmetodikk og problembasert læring.
 2. Medisinsk spillsenter
  Senter for 3D -animasjon, simulering og medisinsk spill.
 3. Stipend
  Rimelig avgift for MD -program med muligheter for stipend.
 4. Mangfoldig studentmiljø
  Erfaring med å studere i et etablissement som består av et mangfoldig studentmiljø som muliggjør bevissthet om varierte kulturelle praksiser.
 5. USA-godkjent læreplan
  USMLE -fokusert undervisning med USA -stil og godkjent læreplan.
 6. Kliniske rotasjoner
  Kliniske rotasjoner i USA og andre land.
 7. Leger
  AUB -studenter kan praktisere som helsepersonell hvor som helst etter å ha gitt den nødvendige undersøkelsen av landet de ønsker.
 8. Medisinsk lisens
  Medisinsk lisens for nyutdannede i USA og andre land etter vellykket gjennomføring av USMLE TRINN 1 og 2.
 9. MCIs screeningtest
  AUB -kandidater med indisk opprinnelse kan praktisere som medisinsk fagpersonell i India etter å ha vist seg i MCI's Screening test.
 10. Bøker og tidsskrifter
  Tilgang til mer enn 10 000 bøker og tidsskrifter i nettbiblioteket.

Opptak

American University of Barbados Office of Admission hjelper studentene i alle aspekter av deres høyskolesøkeprosess. Dette er en av mange grunner til at AUB har en oppbevaringsrate på 90 % førsteårs, den høyeste i landet for en regional institusjon (offentlig eller privat). Opptakskontoret ved AUB - med støtte fra campussamfunnet og i samsvar med institusjonens oppdrag, visjon, mål og etiske rammeverk - søker å tiltrekke og registrere en full klasse med studenter som vil opprettholde og fremme den eksepsjonelle kvaliteten av universitetet. Disse studentene bør demonstrere akademisk dyktighet, intellektuell nysgjerrighet, et ønske om å bli utfordret av strenge kurs og samarbeidsforskning, og potensialet for ytterligere akademisk suksess innenfor universitetets utdanningsmodell. Office of Admissions søker de studentene hvis erfaring ved AUB vil være gjensidig fordelaktig for både dem selv og institusjonen.

Veiledende prinsipper

Oppriktighet

Office of Admissions erkjenner at AUB jobber hardt for å sikre at hver student forlater AUB campus med et positivt inntrykk av institusjonen og dens ansatte.

Integritet

Office of Admissions demonstrerer konsistens og rettferdighet i søknadsgjennomgangsprosessen slik at hver søknad gis rettferdig behandling, samtidig som den anerkjenner de unike pedagogiske/utenomfaglige aktivitetene til alle studenter. Studentene er ansvarlige for å fylle ut og sende inn den behørig signerte søknaden og den felles søknadskontrakten, og fullt ut avsløre all informasjonen som kreves for vurderingen som bekrefter nøyaktigheten av informasjonen som er nevnt. Kontoret for opptak omfavner forskjeller og mangfold av alle typer, inkludert rase, etnisk, religiøs, geografisk, sosioøkonomisk, kjønn og seksuell legning. På samme måte søker opptakskontoret studenter som vil sette pris på og bidra til det store mangfoldet på AUB-campus gjennom deres talent, akademiske styrker, bakgrunner, trosbekjennelser og personlige erfaringer.

Service

Office of Admissions tilbyr det høyeste nivået av service og profesjonalitet til studenter, deres familier og andre pedagogiske fagpersoner, og sikrer at alle spørsmål og bekymringer blir behandlet raskt og grundig. Alle typer interaksjoner med Office of Admissions bør generere en sterkere tilknytning til AUB-campus og innpode tillit til en students beslutning om å søke på og/eller delta på universitetet. Office of Admissions respekterer den personlige karakteren til hver students høyskolesøk og setter pris på de unike utfordringene og stressene de møter på forskjellige stadier av prosessen.

Stipend og finansiering

Studentuttalelser

Steder

 • Bridgetown

  Bridgetown, Barbados

  Spørsmål