Keystone logo
AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

Introduksjon

AMLOTUS KURSER

Generell ESL

Målet med dette kurset er å utvikle studentenes evne til å forstå og produsere grunnleggende lyder, ordforråd og setningsmønstre i amerikansk engelsk.

Akademisk ESL

Målet med Academic ESL -kurset er å utvikle akademiske lese- og skriveferdigheter gjennom undersøkelse av et bredt spekter av lesemateriell og essayutvikling.

Intensiv forretningsengelsk

Målet med dette kurset er å utvikle studentenes evne til å forstå og bruke terminologi for forretnings- og arbeidsplasser for effektivt å kommunisere, i en virksomhet.

Valgfag

Amerikansk kultur, aktuelle hendelser

Målet med valgfrie kurs er å fokusere på at studenter skal fungere vellykket på engelsk for spesifikke formål. Valgkursene utvider interessene dine og tilbyr leksjoner som er multikulturelle og tverrkulturelle og lineære i rekkefølge.

iBT TOEFL Prep Course

Målet med dette kurset er å videreutvikle studentenes evne og tillit til TOEFL iBT-eksamener og strategier for å ta prøver. Vi tilbyr GRATIS datastyrt TOEFL iBT mock test.

TESOL -sertifikatprogram

Målet med TESOL Certificate -programmet er å gi enkeltpersoner som er interessert i å lære ESL- eller EFL -grunnleggende ferdigheter og strategier for å lykkes i klasserommet. Programmet gir studentene et grunnlag for språktilegnelse, ESL -metodikk, og forbereder dem på videre studier eller faglig utvikling.

Steder

  • New York

    500 8th Ave, 909, 10018, New York

Programmer

    Spørsmål