Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Introduksjon

Bli med i et blomstrende fellesskap av talent og visjonære selskaper. Sammen skal vi pionere arbeidsbasert læring for den digitale økonomien.

Vår tilnærming og metodikk er forankret i en kjerneaktivitet - fullstack-utdanningsprogrammet. Vi tilbyr interaktive og erfaringsbaserte læringsopplevelser.

Vi bruker ikke en tradisjonell klasseromstilnærming. Ingen eksamener, ingen forelesninger, ingen lærere. I stedet fokuserer vi på å skaffe deg domene (tekniske) og lederegenskaper som er on-demand i arbeidsmarkedet, hjelpe deg med å bygge en portefølje gjennom praktiske oppdrag og prosjekter, og knytte deg til fasilitatorer og mentorer med direkte erfaring i feltet.

Slik innoverer vi læringsopplevelsen:

Pathways utover programmer

Forbered deg på en lys teknisk fremtid. Velg en av våre etterspurte karriere Pathways .

Campus hvor som helst

Det ypperste i fleksibilitet - lær hvor du er med vår digitale og erfaringsbaserte læringsplattform.

Lære for hele personen

Master tech ferdigheter, forbedre mennesker og lederskap ferdigheter, nyte samarbeid og relasjonsbygging.

Våre Pathways

Lær mens du øver og få en arbeidsbasert universitetsgrad. Bli med i vår Talent Accelerator for å gjøre det lettere for deg å komme inn på det nederlandske og europeiske arbeidsmarkedet.

I et nøtteskall

Vår unike læringsmetode lar deg tjene din grad mens du trener ferdigheter gjennom:

 • Ukentlige workshops
 • Ukentlige læringsgrupper
 • Arbeidsbaserte prosjekter og oppgaver
 • Mentoring etter behov
 • Bimonthly, University-Wide Town Halls

Er Amsterdam Tech Learning Experience riktig for deg?

Må jeg gå til en campus?

Nei, vår nettbaserte plattform og deltidsverksteder/aksjonslæringsgrupper/veiledning lar deg jobbe mens du studerer.

En av de tingene jeg virkelig vil ha i min utdannelse er noen som kjenner sine ting og vil jobbe med meg.

Amsterdam Tech handler om sosial læring hvor du vil få muligheten til å bli med i et fellesskap av elever, mentorer og tilretteleggere, gjennom workshops, veiledning og aksjonslæringsgrupper.

Jeg er ikke en akademiker - jeg er mer hands-on. Er denne skolen riktig for meg?

Vår vekt på prosjektbasert læring gjør det enkelt og lett tilgjengelig for folk som har styrke i praktisk læring.

Amsterdam som hub

Amsterdam er en av de tre raskest voksende økonomiske regionene i Europa. Som partner i Amsterdam Economic Board og grunnleggende medlem av TechConnect, er vi forpliktet til å bringe globalt teknisk talent til Amsterdam-regionen.

akkreditering

Internasjonal akkreditering

Amsterdam Tech er akkreditert av Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC) som er et uavhengig organ som tilbyr akkrediteringstjenester for uavhengige, videregående og høyere utdanningshøyskoler.

ASIC-akkreditering hjelper elever og foreldre med å ta et mer informert valg. Det vil også hjelpe en skole, høyskole, universitet, opplæringsleverandør eller fjernundervisningsleverandør til å demonstrere for det internasjonale studentorganet at de er en institusjon av høy kvalitet.

Amsterdam Tech tilbyr studiepoeng og grader gjennom et valideringspartnerskap med European Leadership University som opererer med godkjenning fra departementet for kultur og utdanning og rådet for planlegging, evaluering, akkreditering og koordinering av høyere utdanning i Nicosia, Nord-Kypros. Mens tildelte grader er internasjonalt anerkjent og akkreditert som europeiske grader, fører de ikke til en lokal nederlandsk grad basert på den nederlandske loven om høyere utdanning og vitenskapelig forskning (WHW)

ASIC internasjonalt akkreditert institusjon

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech har blitt akkreditert av Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities (ASIC), noe som gjør det til den første internasjonale akkrediteringen for institusjonen.

ASIC er et uavhengig kvalitetssikringsorgan basert i Storbritannia, som spesialiserer seg på å vurdere kvaliteten til utdanningsleverandører over hele verden. Det opererer i mer enn 60 land og samarbeider med myndigheter og institusjoner for å forbedre utdanningskvaliteten. De har strenge kriterier på plass for å evaluere utdanningsinstitusjonelle systemer over hele verden.

Vinner av Real Leaders Impact Awards 2023

197676_2023RLimpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech har blitt kåret til en 2023 Real Leaders Impact Awards-vinner. En global pris som anerkjenner organisasjoner for deres virkelige forpliktelse til å skape bærekraftig endring i verden. Universitetet ble valgt basert på sin forpliktelse til å fremme en kultur for etisk lederskap, bærekraft og mangfold og dermed styrke studentene med verdifulle ferdigheter og kunnskaper som vil forberede dem for vellykkede karrierer i et stadig mer sammenkoblet globalt samfunn.

5-Star Rating Award av QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech har blitt tildelt en 5-stjernevurdering for nettbasert læring av QS Stars, et ledende globalt utdanningsvurderings- og rangeringsbyrå. Denne prisen anerkjenner Amsterdam Tech eksepsjonelle forpliktelse til å tilby høykvalitets nettbasert utdanning til studenter over hele verden. Amsterdam Tech nettbaserte programmer har blitt evaluert på flere kriterier, inkludert kvaliteten på undervisningen, studentstøtte, nettressurser og vurderingsmetoder.

CRKBO-registrert institusjon i Nederland

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech er offisielt anerkjent og registrert hos CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). CRKBO (nederlandsk «Centraal register Kort Beroepsonderwijs») er det sentrale registeret for kort yrkesutdanning.

Opptak til dette registeret er eksklusivt for utdanningsinstitusjoner som opererer innenfor kvalitetskoden og forskriftene fastsatt av den nederlandske regjeringen for skattelovgivning og innenfor EUs retningslinjer for yrkesutdanning av høy kvalitet.

Registrering skjer kun etter vellykket gjennomføring av en revisjon av et uavhengig organ utpekt av den nederlandske regjeringen (CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs, eller Center for Post-Initial Education).

Anerkjent og oppført i NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech kunngjorde stolt at den er anerkjent som en EU-forskningsinstitusjon med forskningssponsorstatus i henhold til direktiv (EU) 2016/801 og er også oppført i National Academic Research and Collaborations Information System (NARCIS). NARCIS er en ledende online portaldatabase med nederlandske vitenskapelige forskningsdata og publikasjoner. Den indekserer omfattende datasett og publikasjoner, inkludert en stor del av arbeid med åpen tilgang.

Studentuttalelser

Steder

 • Amsterdam

  Amsterdam, Nederland

 • Famagusta

  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

  Spørsmål