Keystone logo
Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Introduksjon

Anaheim University Er en banebrytende nettverksinstitusjon for høyere læring, grunnlagt i 1996 med dets kontorer lokalisert i Anaheim, California. Anaheim University er akkreditert av Distansutdannelsesakkrediteringskommisjonen (DEAC). Den UNIVERSITETGjennom sitt toppmoderne online ansikt til ansikt læringsmiljø gir muligheter for studenter over hele verden til å samhandle med de mest anerkjente eksperter på sine fagområder, slik at de både kan videreutvikle sin kunnskap og fremme sine faglige ferdigheter i en Brukervennlig og interaktivt miljø. Anaheim University Tilbyr online-programmer på engelsk lærerutdanning, bedriftsadministrasjon, internasjonal virksomhet, bærekraftig forvaltning, entreprenørskap og filmskaping.

Anaheim University Er forpliktet til sitt motto, "Student først, alltid." Du og dine beste interesser er vår første bekymring. Vårt mål er å gi studenter over hele verden muligheten til å motta en utdanning av høy kvalitet samtidig som de fremmer sin karriere. Rimelig undervisning gjør det mulig for studenter å betale kurset selvfølgelig som de går gjennom programmet, slik at mange kan oppgradere uten noen gjeld eller studielån.

Mission

Anaheim University ble etablert som en unik, nyskapende og bærekraftig institusjon for høyere utdanning for å møte de pedagogiske behovene til en mangfoldig og global student kropp gjennom akademiske programmer av høyeste kvalitet. Deltatt på en student-sentrert filosofi, gjør Anaheim University høyere utdanning tilgjengelig for kvalifiserte studenter over hele verden gjennom både online og på campusstudie.

Anaheim Universitets mål

Utnytte mulighetene som er tilgjengelige gjennom de nyeste teknologiske innovasjonene, har Anaheim University blitt utformet for å være en global institusjon med et flerkulturelt perspektiv med programmer som er utformet for å møte behovene til den mangfoldige elevpopulasjonen. For å oppnå dette har Anaheim University følgende mål:

 • Excellence av akademisk opplæring gjennom veiledning og kompetanse av dedikert fakultet
 • Utnyttelse av nye og pålitelige teknologier
 • Utplassering av teknologibaserte læringsressurser
 • Møte de pedagogiske behovene til studentene ved å tilby opplæringsprogrammer ellers utilgjengelige for de studentene på grunn av tilgang, kostnad eller arbeidsplan
 • Tilveiebringelse av et læringsmiljø hvor elevene kan ta aktive roller i sine læringsprosesser
 • Støtte for et akademisk miljø der fakultetets medlemmer er i stand til å levere de beste utdanningsprogrammene
 • Regelmessig kurs og programvurderinger og evaluering for å sikre kvaliteten på læreplanen

Steder

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Spørsmål