Keystone logo
Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Introduksjon

Anda Sprachschule er en innbydende språkskole hvor et bredt spekter av språk blir undervist i en svært nær og vennlig atmosfære.

Vår skole består av to forskjellige steder i to av de mest sentrale nabolagene i Berlin: Friedrichshein og Prenzlauer Berg. Begge nabolagene illustrerer Berlins underjordiske kultur og er kjent for det brede utvalget av puber, kaffebarer og parker for å komme seg bort fra byens mas og mas.

På Anda Sprachschule tilbyr vi tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk kurs for både voksne og bedrifter. Våre lærere er alle morsmål og høyt kvalifiserte og erfarne, og har en sann lidenskap for å lære språk. På Anda får du muligheten til å lære språk i små grupper på seks studenter i gjennomsnitt. Fra begynnelsen er våre to hovedfokuser kommunikasjon og en solid grammatisk base. Vi bruker fleksible undervisningsmetoder og gir personlig oppmerksomhet, slik at alle våre studenter kan nå sine mål og få mest mulig ut av sitt opphold på skolen vår. Alle kursene våre er knyttet til det felles europeiske referansegrunnlaget for språk.

Vi ønsker at våre studenter ikke bare skal kunne kommunisere og sosialisere seg i målspråket, men også ha muligheten til å oppleve en kulturell utveksling, siden vi vurderer å lære et nytt språk mer enn bare å lære språket selv. For å oppmuntre til integrasjon, organiserer vi ulike kulturelle aktiviteter hver uke, slik at elevene kan bli kjent med litt mer om byen og dens kultur. På toppen av det ser vi det som en flott mulighet for at de skal bli bedre kjent med hverandre. Vi tilbyr også overnatting for studenter, både i fellesleiligheter eller i gjestfamilier, og det er også en ukentlig helpdesk hvor vi gir støtte og informasjon til studenter som søker råd.

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs hele dagen til svært konkurransedyktige og rimelige priser. Det er også mulighet til å ta en gratis prøveperiode. Besøk oss og gi den en prøve!

Steder

 • Berlin

  Rigaerstr. 104 Friedrichshein, 10247, Berlin

  • Berlin

   Raumerstraße 21 Prenzlauer Berg, 10437, Berlin

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål