Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Introduksjon

Om oss

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University er en fullverdig, akkreditert, ikke-offentlig høyere utdanning institusjon som utvikler seg med en hidtil uset momentum. Universitetets historie kan være kort, men det er rik og viser seg å være en enestående suksesshistorie. Ved å starte nesten fra begynnelsen i 2000 har institusjonen utviklet seg i et fantastisk tempo. AFMKU begynte fra en ide i 1998, som ble omgjort til en utskrift av grunnleggerne. I det neste trinnet ble departementet godkjent ved departementarakkreditering (2000) og begynte å fungere i leide bygninger på flere steder i Krakow. På det tidspunkt inkluderte det akademiske tilbudet 5 studiefelt (internasjonalt relasjoner, familiestudier, markedsføring, ledelse og administrasjon) og bare litt over 1200 studenter ble innmeldt i det første året, som i seg selv var ganske stor prestasjon - det var den første ikke-offentlige høyere utdanningsinstitusjon i Polen for å starte med et så bredt tilbud.

Nå er det et blomstrende og levende akademisk senter basert i den nest største byen i Polen, Krakow, byen kjent for en eksepsjonelt rik akademisk tradisjon som går tilbake over 600 år. Innen 6 fakulteter tilbyr vi 21 studieområder til nesten 9 000 studenter. Vi har bygget vår egen toppmoderne campus, som omfatter universitetets administrasjon, utmerkede undervisningsfasiliteter, datalaboratorier, kafeteria, butikker, legekontor, treningsstudio, bibliotek, studentorganisasjoner, tv-studio, kunstgallerier, universitetshotell og mer. De bemerkelsesverdige framgangene vi har gjort, kan ses tydelig i utviklingen av vårt faglige tilbud som skjedde over denne korte perioden siden etableringen.

Universitetscampuset har en utmerket beliggenhet med lett tilgang fra jernbanestasjonene og busstasjonene samt en internasjonal flyplass. Det ligger i sentrum av byen Vistula, noen kilometer fra det historiske hjertet av storbyen - turistattraksjonen i verdensklasse, Gamlebyen, ligger bare en tretti minutters spasertur unna eller ti minutters kjøretur på en av de hyppige buss- eller sporvognstjenester. Supermarkeder, kjøpesenter, kino kompleks er alle innen gangavstand.

Steder

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Programmer

    Spørsmål