Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Introduksjon

Om oss

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University (AFMKU) er en fullverdig, akkreditert, ikke-offentlig høyere utdanningsinstitusjon som utvikler seg med et enestående momentum. Nå er det et blomstrende og levende akademisk senter basert i den nest største byen i Polen, Krakow, byen kjent for en eksepsjonelt rik akademisk tradisjon som går tilbake over 600 år.

Innenfor 7 fakulteter tilbyr vi 24 studieretninger til nærmere 9 000 studenter. Vi har bygget vårt eget toppmoderne campus, som omfatter universitetsadministrasjonen, utmerkede undervisningsfasiliteter, datalaboratorier, kafeteria, butikker, legekontor, treningsstudio, bibliotek, studentorganisasjoner, tv-studio, kunstgallerier, universitetshotell og mer. Den bemerkelsesverdige fremgangen vi har gjort, kan tydelig sees i utviklingen av vårt akademiske tilbud som fant sted over denne korte perioden siden etableringen.
Vi har rett til å gi doktorgrader i tre vitenskapelige disipliner og rett til å gi den habiliterte doktorgraden i samfunnsvitenskap innen rettsvitenskap.

Universitetsområdet har en utmerket beliggenhet med lett tilgang fra jernbane- og busstasjonene samt en internasjonal flyplass. Det er basert i sentrum på Vistula-banken omtrent tre kilometer fra det historiske hjertet av metropolen - turistattraksjonen i verdensklasse, Old Town, er bare en tretti minutters spasertur unna eller ti minutters tur på en av de hyppige buss- eller trikketjenester. Supermarkeder, kjøpesenter, et kinokompleks ligger alle innen gangavstand .

Steder

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Programmer

Spørsmål