Keystone logo
Anglia Ruskin University MSc i kunstig intelligens og big data
Anglia Ruskin University

MSc i kunstig intelligens og big data

Cambridge, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 000 / per year *

På universitetsområdet

* heltidsavgifter I UK-studenter: £10000 per år | internasjonale studenter: £15 800 per år

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Utvid ekspertisen din gjennom bruk av kunstig intelligens (AI) teknikker. Få overførbare ferdigheter i AI, og øk din ansettelsesevne med en valgfri 12-ukers plassering.

I en verden som er avhengig av data for å forbedre prosesser og overvåke suksess, vil vår mastergrad i kunstig intelligens hjelpe deg med å få kunnskap og ferdigheter til å forbedre systemer i din bransje – eller skape bedre. Den er designet som svar på den høye etterspørselen etter eksperter innen dataanalyse og modellering.

Studer ved ARU i Cambridge og bygg videre på dine eksisterende ferdigheter. Kurset vårt passer for informatikere, programvareingeniører, IT-fagfolk eller etablerte fagfolk innen databehandling, matematikk og/eller dataanalyse. Før du starter kurset anbefaler vi på det sterkeste at du har grunnleggende programmeringskunnskaper i Python.

Den kombinerte effekten av det store volumet av datatilgjengelighet på global skala og en betydelig økning i prosessorkraft som tilbys av teknologier som cloud computing har gjort det mulig å låse opp det sanne potensialet til maskinlæringsalgoritmer, trekke ut funksjoner fra data og utvide applikasjonen domene for kunstig intelligens.

Behovet for å tilpasse og inkorporere det stadig voksende feltet AI og dets teknologier i gjeldende forretningspraksis legger press på industrien til å investere i sine eldre systemer. Støttet av Intels AI Academy gjennom deres online- og databehandlingsressurser, kan ferdighetene du lærer brukes til AI-aktiverte forretningsstrategier og markedsføring, administrasjon av databaseposter, e-business-teknologier, IT-systemutvikling og design, og IT-prosjektledelse .

Mens du studerer hos oss i Cambridge, vil vi oppfordre deg til å delta på lokale møter og forelesninger organisert av IET og BCS, hvorav noen arrangeres av ARU. Dette utsetter deg for ingeniører fra lokale industrier og introduserer deg til "hva som er hot" innen teknologi.

Hvis du ikke har en grad i databehandling, men er interessert i å studere dette emnet på høyere nivå, tilbyr vi også en MSc i Applied Data Science. Dette konverteringskurset tar deg gjennom de viktigste byggesteinene innen datavitenskap og hjelper deg med å oppgradere klar for en karriere innen databehandling.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • MSE i informatikk (deltid)
    • Baltimore, USA
  • Master of Science - Datavitenskap og programvareteknikk - Online
    • Auburn, USA
  • MSE i elektro- og datateknikk (deltid)
    • Baltimore, USA