Keystone logo
鞍山师范学

鞍山师范学

鞍山师范学

Introduksjon

鞍山师范学Institute er en heltidsstudent, som har verdens første Emerald Buddha, asiatiske berømte varme kilder, nasjonale naturskjønne Qianshan, i Hua Baoyu by og landets hovedstad i den enestående turistbyen, siviliserte byer -Anshan City, Liaoning-provinsen .

Skolen ble grunnlagt i 1958 og ble oppgradert til en lavere grad i 1993. I 2004 besto den undervisningskvalifikasjonsvurderingen fra Kunnskapsdepartementet. I 2011 ble den godkjent som en videreutdanningsenhet for en mastergrad i utdanning. I 2013 ble den godkjent som en kinesisk statlig stipendvertinstitusjon for internasjonale studenter i Kina.

Siden etableringen av skolen for 61 år siden, har skolen fulgt skolemottoet "både liberal arts, kombinerer kunnskap og handling" , fulgt den skoledrivende filosofien om " utdanningssentrert, kvalitetsbasert skole og service til samfunnet" , og fulgt den " undervisnings- , lokale og applikasjonsorienterte" skoleledelsen Posisjonering , følg uten tvil den konnotative utviklingsveien med å forbedre kvaliteten som kjernen, danner en utmerket skoleløpstradisjon og trene nesten 100.000 fremragende kandidater for nasjonal grunnutdanning, økonomisk konstruksjon og sosial utvikling, over hele moderlandet. Front.

Skolen har for tiden 3 studiesteder som dekker et område på 750.000 kvadratmeter, med et areal på 200.000 kvadratmeter for undervisning og forskningsadministrasjon. Det er 16 videregående høgskoler, 3 offentlige undervisnings- og forskningsavdelinger og 1 tilknyttet ungdomsskole. Anleggsmidler er 431 millioner yuan, hvorav undervisnings- og forskningsutstyr er verdt 129 millioner yuan. Biblioteket har en samling på 1,116 millioner bøker.

Skolen har for tiden 1133 lærere og ansatte, inkludert 760 heltidslærere og 468 med tilknyttede seniortitler eller høyere. 5 personer ble valgt ut i "Hundred Talents" -prosjektet i Liaoning-provinsen, inkludert 4 lærerteam på provinsnivå, 3 profesjonelle ledere på provinsnivå, 7 lærere på provinsnivå, eksperter på fremragende nivå på bynivå, ledende talenter og talent på høyt nivå Det er 5 personer og 58 lærere.

Skolen har for øyeblikket 7 påmeldingsområder for utdannelsesmestere, som er førskoleutdanning og fagundervisning (språk, matematikk, ideologisk og politisk, kjemi, engelsk, fysikk). Det er 51 heltidsstudier (dekker 8 fagområder innen utdanning, fri kunst, vitenskap, kunst, ledelse, ingeniørfag, jus og historie), 28 høyere yrkesfag og 28 provinser for lavere opptak. Det er til sammen 18 239 studenter av forskjellige typer, inkludert 180 utdannede, 9 170 generelle studenter, 3445 universitetsstudenter og 244 internasjonale studenter. Koordinering av videreutdanning, lavere utdanning, yrkesfaglig utdanning, voksenopplæring og internasjonal studentutdanning er dannet. Utvikling av skolestrukturen.

Skolen har for øyeblikket 1 førsteklasses grunnutdanningsmodell på provinsnivå, 1 hovedfag på provinsnivå, 2 hovedfag på provinsnivå for applikasjonsorientert transformasjon, 4 pilotprojekter på provinsnivå, transformasjonsutdanning, 33 utmerkelser på provinsnivå og lærerutdanning. Undervisningskomiteen har 17 nøkkelkonstruksjonskurs, 17 kvalitetskurs på provinsnivå, 3 lærebøker på plannivå og 4 provinshøgskolestudenters praktiske utdanningsbaser utenfor campus.

Siden den tolvte femårsplanen har skolen gjennomført 357 vitenskapelige forskningsprosjekter over provinsnivå, inkludert 13 nasjonale prosjekter som National Natural Science Foundation, National Social Science Foundation og National Art Foundation. Den har publisert 985 artikler over kjernetidsskrifter, inkludert SCI, EI, CPCI, etc. søkte og samlet 460 artikler, redigerte og deltok i redigering av 311 bøker og lærebøker. Skolen var vert for en "鞍山师范学School of Technology" og ble utgitt i landet.

Når det gjelder talentopplæring, fortsetter skolen med å utdype reformen av talentopplæringsmodellen, styrke fordelene med lærerutdanning og fremme kraftig opplæring av anvendte talenter. Skolen etablerer konseptet " full-personell utdanning, full-prosess utdanning, all-round utdanning" , implementerer omfattende et omfattende veileder system og akademisk veileder system, implementerer " kjør moralsk " frivillig tjeneste handling for studenter, og fremmer kraftig koordinering av studentenes kunnskap, evner og kvalitet utvikling av. De siste årene har skolens campusaktiviteter, klasser, klubber og enkeltelever suksessivt vunnet " Ninth College Campus Culture Construction Outstanding Achievement Award", " National Advanced Class Group", " National Top 100 Entrepreneurship Association", " National Excellent Communist Youth League Member" og andre utmerkelser. Antall studenter som deltar i vitenskapelige forskningsprosjekter, publiserer papirer og priser i ulike vitenskap- og teknologikonkurranser har økt år for år. Antall og nivåer av priser i studentinnovasjon og entreprenørskapskonkurranser har fortsatt å øke.

Skolen gir full spill til fordelene med humaniora og kunstfag for å hjelpe regional urban kulturell konstruksjon. Ved å stole på Liu Lanfang Art Research Center, National Studies Center og Liren Art Museum, utfører du forskning, sortering og formidling av regionale karakteristiske kulturer som Qianshan Culture, Northern Ceramics, Anshan Storytelling og Industrial Heritage. Skolen fremmer aktivt integreringen av produksjon og utdanning, samarbeid mellom skole og bedrift, samarbeider med kjente selskaper som Phoenix Education Group, ZTE Corporation og Dane Group for å trene profesjonelle talenter, og kobler aktivt til regional kultur, turisme, sport, helse og andre næringer, og sosiale tjenester har blitt betydelig forbedret.

Skolen driver omfattende internasjonal utveksling og samarbeid, og fremmer aktivt internasjonal skolegang. Hittil har skolen signert vennlige samarbeidsavtaler med mer enn 100 universiteter og pedagogiske forskningsinstitusjoner i mer enn 20 land og regioner, inkludert USA, Storbritannia, Frankrike, Spania, Polen, Russland, Australia, New Zealand, Nigeria, Peru, Japan og Sør-Korea. Betydelige utvekslinger og samarbeid har blitt gjennomført i mange aspekter som utveksling, lærer-studentutveksling og kulturutveksling. Som en " mottaksinstitusjon for kinesisk regjeringsstipend for internasjonale studenter i Kina" har skolen trent mer enn 3500 langsiktige og kortsiktige internasjonale studenter fra mer enn 20 land.

De siste årene har skolens sosiale innflytelse fortsatt å utvide seg. Det er nestlederenheten for National Teacher Education Alliance of Local Colleges , samarbeidsenheten i " Three North" -området med høyere normale høyskoler , den provinsielle barnehagens hovedopplæringsbase, den provinsielle lærerens yrkesfaglige opplæringsforskningsbase og provinsens kultur og kunst Byttebase. Skolen har også suksessivt vunnet utmerkelser som " the first batch of national socialist core values co-construction and education bases", " Liaoning Province Ideological and Moral Construction Demonstration School", og " Liaoning Province Advanced Collective for Studing in China" .

Overfor fremtiden vil skolen holde det store banneret for Xi Jinpings tanker om sosialisme med kinesiske egenskaper i den nye tiden, fullt ut implementere ånden til det 19. nasjonale kongressen til det kommunistiske partiet i Kina, og fullt ut implementere ånden fra National Education Conference. Arbeid hardt for lokale anvendte universiteter på høyt nivå med karakteristiske lærerutdanningskarakteristika blant lignende institusjoner!

Steder

  • Anshan

    Ping'an Street,43, , Anshan

    Spørsmål