Keystone logo
Aquinas Institute Of Theology

Aquinas Institute Of Theology

Aquinas Institute Of Theology

Introduksjon

Pådrevet av den katolske troen og den dominikanske misjonen, utdanner Aquinas Institute Of Theology menn og kvinner til å undervise, forkynne og lede. På Aquinas Institute strekker utdannelsen seg langt utover klasserommene våre. Vårt oppdrag er å skape et fellesskap av lærde og et samtalested. Ikke bare en teologisk skole, du vil finne et troverdig, mangfoldig trossamfunn og akademisk landsby som trives her på Aquinas Institute.

Aquinas Institute Of Theology tilbyr ulike programmer som strategisk kombinerer stimulerende akademisk studie, solid pastoral forberedelse og praktisk feltundervisning med mentorer i departement og åndelig dannelse for lekstudenter. Som et resultat er våre kandidater godt forberedt med utmerket legitimasjon for å tjene Kirkens ineffektive ledelse.

Sertifikatprogrammene ved Aquinas Institute gir studentene muligheten til å supplere studiene eller gi dem et spesifikt fokus. Studentene tilegner seg den kompetansen de trenger for målrettede tjenester i kirken gjennom konsentrert kurs og et akselerert format.

På Aquinas Institute skaper vi bevisst et akademisk miljø og et trossamfunn som gjenspeiler den nåværende lederrealiteten i vår kirke i dag. Våre lekelever kan studere ved siden av de dominikanske krigere i spesifikk formasjon som lovet religiøst. Våre Dominikanske studentbrødre kan studere sammen med andre fra forskjellige bakgrunner og samfunnslag. Vår visjon lar studentene lære av hverandre på unike måter, og lære våre lekelever og Dominikanske brødre hvordan de skal oppfylle Kirkens misjon som medansvarlige ledere.

Steder

  • St. Louis

    South Spring Avenue,23, 63108, St. Louis

    Spørsmål