Keystone logo
Arcada

Arcada

Arcada

Introduksjon

Velkommen til Arcada - hjem til nysgjerrige og ambisiøse!

Hvorfor Arcada ? Uansett om dette er første steg i karrieren eller om du allerede er godt fordypet i arbeidslivet, vil du hos Arcada utvikle ferdigheter til å ta fremtidige utfordringer.

181472_Arcada_photos_2022__004.jpg

Arcada er et multiprofesjonelt universitet for anvendt vitenskap (UAS) i Helsingfors, Finland. Vi tilbyr praksisrettet høyere utdanning av høy kvalitet på bachelor- og masternivå. Alle bachelorprogrammer inkluderer praktiske opplæringsperioder, som gir deg et forsprang på din fremtidige karriere. Våre alumner er ettertraktet på arbeidsmarkedet, et vitnesbyrd om kvaliteten på utdanningen vi tilbyr.

På vårt internasjonale campus kommer 2700 studenter og 170 ansatte sammen på tvers av fagområder for å utdanne morgendagens eksperter, og for å skape smarte og bærekraftige løsninger. Vi tilbyr programmer på engelsk innen Business Management and Analytics, Culture and Media, Healthcare, and Energy and Materials Technology.

181473_Arcada_photos_2022__096.jpg

Vårt campus i Arabianranta tilbyr moderne innkvartering til konkurransedyktige leier i vakre omgivelser med sjøen rett rundt hjørnet. Studentleilighetene, totalt 610, ligger i nærheten av alt du trenger: UAS hovedbygning, et kjøpesenter samt trikke- og bussholdeplasser. Du kommer til Helsingfors sentrum på 15 minutter med offentlig transport.

Hvis du er ute etter å få kunnskap for livet, vokse som person og finne det som får hjertet ditt til å slå, så er dette UAS for deg!

Bli med oss på Arcada ! Det er din tid til å skinne.

Steder

  • Helsinki

    Jan-Magnus Janssonin aukio 1, , Helsinki

Spørsmål