Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Spesiell rabatt for tyrkiske statsborgere

Tyrkiske statsborgere er kvalifisert for en spesiell rabatt på € 6 000 rabatt på studieavgiften på videregående programmer. Vilkår og betingelser gjelder, klikk på lenken for mer informasjon om våre kurs.

Introduksjon

Skolen

Her ved Ardens studiesenter Berlin er vi 100 prosent forpliktet til å gi høykvalitets forretningsutdanning til de som ønsker å videreføre sin karriere i ulike industrisektorer.

119555__MG_45551.jpg

Handle om

Ved Arden University er vi opptatt av å sikre at høyere utdanning er tilgjengelig for alle. Vi tilbyr bransjerelevante undergrads- og postgrad-kurs i Tyskland, som undervises av et ekspertfakultet. Studentene kan velge å studere heltid eller deltid og derfor tilpasse studiene til å passe rundt timeplanen.

119558_IMG_6772.JPG

Kompetanse og omdømme

Vi forstår hvor vanskelig det kan være for studenter å passe studiene rundt daglige forpliktelser. Derfor tilbyr vi Blended Learning som kombinerer støttende læring og undervisning ansikt til ansikt med uavhengig nettstudie. Studentene har 24/7 tilgang til vår innovative online læringsplattform, iLearn, som gir tilgang til et vell av ressurser for e-læring. Denne fleksible leveransemodellen gjør det mulig for studentene å lage en praktisk timeplan som passer inn i deres liv.

Veilederne våre er opptatt av å støtte studentenes faglige utvikling fra første dag samt å føre tilsyn med oppnåelsen av læringsresultater. Studentene drar også nytte av vårt sakkyndige fakultet som har mange års faglig og bransjrelevant kompetanse.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

plassering

Ardens moderne studiesenter ligger i hjertet av Berlin, oppstartshovedstaden i Europa. Studenter drar nytte av å være omgitt av noen av de største aktørene i bedriftsverdenen, inkludert Sony, Deutsche Bahn og Daimler. Byens blomstrende forretningsscene gir gode nettverksmuligheter og muligheten for studenter til å utvikle seg akademisk utenfor klasserommet.

Selve studiesenteret tilbyr toppmoderne fasiliteter med enkel tilgang til butikker, restauranter og ulike toppattraksjoner for å lære om byens rike kulturelle og politiske historie.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karrierehjelp

Innenfor det virtuelle iLearn-klasserommet ligger vår nettbaserte karriereportal som har som mål å sikre at studentene våre skiller seg ut for arbeidsgivere i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked. Portalen tilbyr en rekke nyttige verktøy fra en intervjusimulator og CV-bygger, til en global søkemotor til e-læringskurs, og forsøker å hjelpe studentene med å nå sine karrieremål.

I tillegg til støtten som tilbys av vårt online karrieresenter, er alle våre kurs på Arden designet med et kjernefokus på ansettelsesevne. Ved å kombinere teori med praksis, vil våre programmer gi den ettertraktede kunnskapen som kan brukes direkte på arbeidsplassen etter endt utdanning.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Internasjonal klage

Etter å ha støttet mer enn 50 000 studenter fra over 150 land til nå, prøver vi å sikre at Ardens utdanning av høy kvalitet er tilgjengelig for internasjonale studenter fra hele verden.

Videre undervises alle våre kurs på engelsk, verdens fremste forretningsspråk, og vi tilbyr også gratis tysktimer. Vi tror disse fordelaktige språkkunnskapene vil øke studentenes jobbmuligheter betydelig i Tyskland og over hele verden.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Våre verdier

  • Tilgjengelighet - Vi tilbyr fleksibel online læring slik at studentene kan studere når og hvor de vil.
  • Fleksibilitet - Takket være vår innovative, online læringsplattform, kan studentene passe til studiene rundt sine daglige forpliktelser.
  • Karrierefokuserte programmer - Kursene våre er designet for å gi studentene de viktigste forretningsferdighetene som trengs for å lykkes i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.
  • Support - Vår online karriereportal er dedikert til studentenes personlige og faglige utvikling, og sikrer at de er fullt forberedt på arbeidsplassen.
  • Finansiering - Vi mener at økonomiske bekymringer ikke bør være en barriere for personlig utvikling. Derfor tilbyr vi fleksibel finansiering og tilbyr utdanning av høy kvalitet.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Steder

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Spørsmål