Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Introduksjon

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts er den største omfattende design- og kunstskolen i nasjonen, som ligger i et dynamisk 21. århundre forskningsuniversitet.

Herberger Institute for Design and Arts tilbyr mer enn 70 grader og konsentrasjoner i våre fem skoler Kunst, kunst, media og ingeniørfag, design, film, dans og teater og musikk. Enten du praktiserer musikk, arkitektur, dans, teater, design, visuell kunst eller film, krever kreativ dyktighet både en mestring av disiplinen din og utviklingen av ditt kreative uttrykk. På ASUs Herberger Institute for Design and the Arts vil du utmerke deg, innovere og trives.

Med 5000+ studenter, nesten 400 fakultetsmedlemmer, 130 programalternativer og en tradisjon med topprangerte programmer, er vi forpliktet til å omdefinere design- og kunstskolen fra det 21. århundre. Vår høyskole er bygget på en kombinasjon av disipliner i motsetning til noe annet program i landet, som består av kunstskolene; Kunst, media og ingeniørfag; Musikk, dans og teater; Designskolen, Den nye amerikanske filmskolen; og Arizona State University Art Museum.

Våre kandidater utvikler evnen til å være generative og initiativrike, samarbeide innen og på tvers av kunstneriske felt, og generere ikke-rutinemessige løsninger på komplekse problemer. Med denne brede eksponeringen for kreativ tenkning og problemløsning er våre kandidater godt forberedt på å lede på alle arenaer i økonomien, samfunnet og kulturen.

Steder

  • Tempe

    South Forest Mall,1001, 85287, Tempe

    Spørsmål