Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Introduksjon

Arizona State University's School of Sustainability er det første omfattende gradstildelingsprogrammet i sitt slag i USA, med fokus på å finne virkelige løsninger på miljømessige, økonomiske og sosiale utfordringer.

Skolen ble grunnlagt i 2006 og er en del av Julie Ann Wrigley Global Institute of Sustainability, som er navet i ASUs bærekraftsinitiativer. Instituttet fremmer forskning, utdanning og forretningspraksis for en urbaniserende verden. The School of Sustainability tilbyr lavere- og utdannelsesprogrammer og mindreårige, samt doktorgrads- og profesjonelle ledelsesprogrammer.

Vi tar tak i noen av de mest kritiske utfordringene i vår tid, og etterspørselen etter våre studenter er sterk. Skolens studieløp vektlegger erfaringsmessig læring, forskning med fakultets-, bedrifts- og K-12-arbeid, samfunnstjeneste og lederutvikling.

Kunnskapen og løsningene som er skapt i dag vil prege livskvaliteten vår samt fremtidige generasjoner - vi har en mulighet og en forpliktelse til å gjøre verden vår mer bærekraftig.

Steder

  • Tempe

    Tempe, USA

    Spørsmål