Keystone logo
Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Introduksjon

Asian Institute of Management (AIM) er en internasjonal utdannet skole som har til hensikt å gjøre en forskjell i å opprettholde veksten av asiatiske samfunn ved å utvikle profesjonelle, entreprenørmessige og sosialt ansvarlige ledere. Stephen Zuellig Graduate School of Development Management (ZSDM) er AIMs respons på utfordringen med å opprettholde asiatisk utvikling. Ved å jobbe med dagsorden for bærekraftig utvikling skaper skolen prinsippledende utviklingsledere og ledere som er velutstyrte for å oppnå bærekraftig suksess. ZSDM engasjerer fremvoksende økonomier for å bygge et team av sivile ledere og bedriftsledere som er rustet til å være problemløsere, forandringsagenter og effektive samarbeidspartnere.

82113_82044_Capture.JPG

Asia er en region med dramatiske kontraster, blander østlig tradisjon med rask westernisering. Konkurrerende ideologier eksisterer blant nye synergier.

I denne regionen med stor rikdom og voldsom fattigdom er vår rolle å gi entreprenører, nærings- og utviklingsledere mulighet til å iverksette bærekraftig sosial, politisk, teknologisk og økonomisk utvikling. For å oppnå dette er instituttet kategorisk asiatisk, med sterk konsentrasjon på Sørøst-Asia og ASEANs økonomiske samfunn.

Våre fakultet, studenter, undervisningsmaterialer og forskning er overveiende asiatiske. Våre programmer er utviklet for asiatiske behov, vår tilnærming er tilpasset asiatisk ledelse og reagerer på særegne asiatiske problemer, samtidig som det styrkes av et globalt perspektiv.

Studentene kommer til AIM på grunn av instituttets 40-års erfaring med å gi kunnskap og ferdigheter til å utvikle følsomhet overfor de ulike kulturer og trossystemer, forretningsstrukturer, styringssystemer og reguleringsmiljøer i regionen.

Vi har etablert oss som kilde til fremste menneskelige ressurserutvikling for privat og offentlig sektor i fremvoksende markeder, spesielt Asia.

Bedrift og utvikling ledelse ved Instituttet er eksemplifisert av følgende:

EMINENT LEADERSHIP

Vårt internasjonale styresystem og styret består av fremtredende bedriftsledere og akademikere som deler en dyp forpliktelse til utviklingen av Asia og dets folk.

Et MULTIKULTURAL MILJØ

Vår student kropp er multinasjonal, og hovedsakelig asiatisk.

TILGANG TIL VORES STRONG ALUMNI NETWORK

Våre alumni kan bli funnet på det høyeste ansvarsnivået i private, offentlige og non-profit sektorer i hele Asia-Stillehavet og i andre deler av verden.

Ferdigheter og kunnskap for å låse opp ASIA

Våre læreplaner, kurs og undervisningsmaterialer er utviklet for forholdene til og behovene til både private og offentlige asiatiske bedrifter og tilbys ikke bare i Filippinene, men også i andre asiatiske land.

En praksisjonsorientert tilnærming

Vårt faglig og faglig fakultet har et bredt regionalt perspektiv og bred erfaring innen og kunnskap om asiatisk ledelse og praksis. Vår tilnærming er praktiserende, og våre relasjoner med organisasjoner over hele regionen er grunnleggende for utviklingen og forbedringen av våre programmer og aktiviteter.

Vi oppretter innovative styringsprogrammer og har etablert relasjoner med viktige akademiske institusjoner og utviklingsorganisasjoner over hele verden.

TAKT LEADERSHIP

Våre forskningscentre danner en sammenheng der privat sektor, regjering og sivil samfunn kobler sammen, konvergerer og synergiserer. Vi trekker støtte fra regionen når det gjelder økonomiske bidrag og deltakelse fra ledelse og næringsliv i AIMs undervisnings- og forskningsaktiviteter.

PRAKTISK LÆRING MED SAKSSTUDIE METODEN

Våre programmer er designet for praktisk bruk i den virkelige verden. For å fremme dette målet bruker vi saksemetoden som en primær modus for undervisning og læring. Under denne metoden, som ble tilpasset fra Harvard Business Schools eget system, analyserer studentene faktiske forretningsmessige scenarier for å finpusse sine analytiske, beslutningsprosesser og kommunikasjonsevner.

Metoden oppfordrer også livlige diskusjoner mellom klassekamerater, noe som resulterer i et robust og dynamisk læringsmiljø.

Lærteam

For å fremme samarbeidende læring og ledelse, samt å fremme skolens flerkulturelle etos blant elevene, tildeler vi hver til et "læringsgruppe" eller "kan gruppere". Disse lagene gir studentene et variert læringsmiljø, og gir hver en mulighet til å oppleve og dra nytte av mangefasetterte perspektiver.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Makati

    Paseo de Roxas,123, 1229, Makati

Spørsmål