Keystone logo
Aston American University

Aston American University

Aston American University

Introduksjon

Aston American University er fleksibelt og gir en raffinert, teknologisk utdanning for studenter over hele verden. Når vi fortsetter å omfavne de forskjellige studentene våre med omsorg og personlig støtte, ser vi frem til å oppfylle målene for høyere utdanning for den mangfoldige gruppen av søkere hvert år. Enten studenter er unge fagpersoner, arbeidende foreldre eller pensjonister, tilbyr vi alle verktøyene og teknikkene som er nødvendige for å konkurrere i dagens globale marked.

Vi streber kontinuerlig etter at studentenes utdanningsreise blir tilpasset deres personlige bakgrunn og karrieremål. For studenter som ikke har engelsk som morsmål, tilbyr vi studentene full støtte slik at de kan få en amerikansk utdannelse på et språk de forstår.

Mange av studentene våre er aktivt involvert i å bygge karrieren. Aston American University kan tilby studentene muligheter til bedre, oppfyllende jobber og høyere lønn med utdanningsprogrammer som er gjeldende i virkelige omgivelser. Aston American University er døren til muligheten. Alt du trenger å gjøre er å åpne den.

Steder

  • Honolulu

    Merchant Street,55, 96813, Honolulu

    Programmer

    Spørsmål