Keystone logo
Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Introduksjon

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College ( ASU MLFTC ) skaper kunnskap, mobiliserer mennesker og tar grep for å forbedre utdanningen.

Mary Lou Fulton Teachers College fakultet skaper kunnskap ved å tegne fra et bredt spekter av akademiske disipliner for å få innsikt i viktige spørsmål om læringsprosessen, utøvelsen av undervisning og effekten av utdanningspolitikken.

Mary Lou Fulton Teachers College mobiliserer mennesker gjennom bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, gjennom ikke-graders profesjonelle utviklingsprogrammer og sosialt innebygd, multilateralt samfunnsengasjement.

Mary Lou Fulton Teachers College tar grep ved å bringe mennesker og ideer sammen for å øke individuelle læreres evner og forbedre utdanningssystemenes ytelse.

Prinsipiell innovasjon er kjerneverdien som inspirerer alle aktiviteter ved Mary Lou Fulton Teachers College: våre akademiske programmer; våre strategiske tiltak; hvordan vi underviser og lærer, og hvordan vi omgås hverandre og med samfunnene vi tjener.

På Mary Lou Fulton Teachers College ønsker vi å skyve samtale og handling om utdanning utover det normale. I denne bloggen deler jeg og andre tilknyttet MLFTC noe av det vi gjør og hvorfor vi gjør det. Vi reflekterer over hva vi har lært og hva som fortsetter å utfordre oss.

Steder

 • Tempe

  South Forest Mall,1050, 85281, Tempe

  • North Mountain Village

   North Mountain Village, USA

   • Mesa

    Mesa, USA

    Spørsmål