Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Introduksjon

The New College of Interdisciplinary Arts and Sciences ved Arizona State Universitys pulserende West-campus fokuserer på en personlig læringsopplevelse og de komplekse og unike måtene som forskjellige studieretninger samhandler og påvirker hverandre for å forberede deg på fremtiden bedre.

Grads- og kandidatgradene som tilbys innen New College er designet for å gi innovative kurs og praktiske erfaringer for å forberede studentene på de sosiale, økonomiske, politiske og kulturelle utfordringene de vil møte i et raskt voksende, mangfoldig globalt marked.

Nye høyskoleprogrammer legger vekt på erfaringsbasert læring som spenner over akademiske disipliner og oppmuntrer til forståelse for alle former for kreativitet. Hvert program gir studier og utforskning som fremmer en dypere forståelse av menneskets opplevelses mangfold og gjensidig avhengige natur.

En læreplan som støtter en medfølende og kreativ tilnærming til kompleksiteten i virkelige utfordringer er et kjennetegn ved New College. Ved nøye utforming av kurs for disse gradene er det nasjonalt anerkjente ASU New College fakultetet forpliktet til å utvikle programmer som lærer studentene å pleie og utvide deres intellektuelle nysgjerrighet.

Nye høyskoleprogrammer og kurs hjelper studentene med å utvikle et kritisk syn basert på observasjon og et stort utvalg av henvendelsesmetoder, og forbereder dem til å bli uavhengige tenkere som er bemyndiget til å forme samfunnet.

Steder

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Spørsmål